קפיצה.
משהי יודעת איפה ניתן ללמוד את התחום בבית שמש/ירושלים/ביתר?
אין לי מנוי לשליחת הודעות באישי.יכולה להמליץ לך באישי
על מישהי מאשדוד אם רלוונטי לך...
אלופה ברמותתתת
כנ"לאין לי מנוי לשליחת הודעות באישי.
אשמח שתשלחי לי.
זה בהחלט רעיון מה שאת אומרת.היי בתור אחת שעושה החלקה אורגנית מידי שנה ומשלמת טוב (1300) אני חושבת שכדאי לך במקום ללמוד ללכת לעבוד במספרה, להתמקצע חודש חודשיים ( על הדרך ללמוד את כל השיטות והטכניקות) לרכוש ניסיון, ואחר כך לצאת לשוק הפרטי עם ניסיון... ( את גם יכולה ללמוד שם מאיפה לרכוש חומרים, ספקים של מברשות מסרקים קליפים, פנים מחליקים..)
ועל הדרך להרוויח כמה שקלים במקום להוציא
יתרון נוסף שתוכלי ככה לראות אם התחברת לעבודה, ואם לא לחפש משהו אחר ב0 נזק
הן בהחלט תקבלנה משהי ללא ניסיון, כי השכר לא שווה את העבודה, מה שכן הגיוני זה שיבקשו ממך להתחייב לכמה חודשי עבודה מנימלים, בכל מקרה באיזה אזור את מחפשת?זה בהחלט רעיון מה שאת אומרת.
אך סביר להניח שאף אחת לא תיקח משהי ללא נסיון...
אך במידה וידוע לך על משהי שמחפשת-אשמח שתעדכני אותי![]()
א.-שיקול מאוד גדול האם זה משתלם. במידה והשכר מאוד נמוך, (ידוע לך כמה מקובל לשעה?)הן בהחלט תקבלנה משהי ללא ניסיון, כי השכר לא שווה את העבודה, מה שכן הגיוני זה שיבקשו ממך להתחייב לכמה חודשי עבודה מנימלים, בכל מקרה באיזה אזור את מחפשת?
יש לי בת דודה שקבלה כ45₪ לשעה, היא הגיעה ללא ניסיון, ואיפה שהיא עבדה גם התחיבות לא בקשו, באזורים שציינת לא עולה לי רעיון למספרה, אבל תשמעי מבנות שעשו במספרות באזורים ותתקשרי לשמוע, אני בכל אופן מכירה מספרה ברחובותא.-שיקול מאוד גדול האם זה משתלם. במידה והשכר מאוד נמוך, (ידוע לך כמה מקובל לשעה?)
ב.-במידה ויש צורך להתחייב, לדעתי זה לא פחות מחצי שנה. אך לא אכפת לי במידה והשכר גבוה.
ג.-אני מחפשת באיזור בית שמש, ביתר, ירושלים.
את האמת שבאיזור שלי פחות ידוע לי על מספרה.יש לי בת דודה שקבלה כ45₪ לשעה, היא הגיעה ללא ניסיון, ואיפה שהיא עבדה גם התחיבות לא בקשו, באזורים שציינת לא עולה לי רעיון למספרה, אבל תשמעי מבנות שעשו במספרות באזורים ותתקשרי לשמוע, אני בכל אופן מכירה מספרה ברחובות
מזה ניסיון?, זו לא עבודה עם תורה כל כך סבוכה, ומספיק להעביר לעובדת החדשה הסבר ולעקוב אחר העבודה שלה, לענות על שאלות והכל מצוין.. ואגב 45₪ לעבודה כזאת זה בהחלט מעט, פעם ניסית לעמוד באותו מקום 7 שעות לניחוח שיער שרוף ועשן? הגב נשבר...לא הבנתי.
אשכרה ללכת לעבוד במספרה ללא ניסיון?
איך אפשר לעשות את זה?
אם לוידעים לעשות החלקה זה יכול לצאת לא טוב
45 שקל לשעה זה לא נראלי כזה קצת
ממה שאני מכירה תשוק של העבודות היום
"לשבת" יחי ההבדללא ניסיתי לעמוד מול שיער שרוף אבל לשבת מול מחשב 9 שעות לא רק ניסיתי אני גם עושה בפחות מיזה לשעה
וזה לא פחות כאבי גב
אז לא הבנתי למה רשמו פה שעולה כזה יקר הקורס?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים