נכתב ע"י גרפיקהil;362278:בכותרת האתר כתוב: כך וכך free photos, אז יש או אין?
נכתב ע"י Zeevi.Co;362318:המונח Royalty Free לא אומר שהתמונות באתר חינמיות לשימוש
אלא שהקניה היא חד פעמית והשימוש לאחר מכן הוא חופשי.
(ללא צורך בתשלום לכל שימוש ושימוש)
רציני??נכתב ע"י ariels;362388:royalty free
הכוונה רשיון שימוש לא בלעדי, כלומר, שלמרות שקנית את התמונה הם יכולים למכור אותה למליון אנשים אחרים כולל המתחרים שלך.
וזה בניגוד לשימוש עם זכויות בלעדיות, שברגע שקנית את התמונה הם מורדים אותה מהמאגר ולא עושים בה עוד שימוש. זה כמובן הרבה יותר יקר לקנות תמונה עם בלעדיות.
לגבי שימוש חופשי - זה ממש לא מדוייק, לכל אחד מהאתרים הללו יש תנאי שימוש וכל מיני הגבלות. למשל - איסור שימוש בתמונה לצורך מוצרים שימכרו אח"כ - פוסטרים למשל. איסור שימוש בתמונה כלוגו. יש עוד תנאים.
כמובן שמי שרוצה לקנות תמונה לאחת המטרות הנ"ל יכול לקנות את התמונה במחיר גבוה יותר, ואז זכויות השימוש רחבות יותר.
נכתב ע"י גאולונת;362410:רציני??
הייתי בטוחה שברגע שאני קונה את התמונה אני יכולה לעשות איתה מה באלי.. אף פעם לא טרחתי לקרוא תנאי שימוש..
רגע, אז מה מותר ומה אסור? לכל אתר יש תקנון שונה?
ותמונות חינמיות שמורידים ב SXC מה דינם?
נכתב ע"י גאולונת;362410:רציני??
הייתי בטוחה שברגע שאני קונה את התמונה אני יכולה לעשות איתה מה באלי.. אף פעם לא טרחתי לקרוא תנאי שימוש..
רגע, אז מה מותר ומה אסור? לכל אתר יש תקנון שונה?
ותמונות חינמיות שמורידים ב SXC מה דינם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים