האם ואיך אפשר לזהות מתקשר ממספר חסוי?

• הוסף לסימניות
לא קרה עדיין לאף אחד?
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
קרה.
איימתי לפנות למשטרה, וזה הפסיק.

• הוסף לסימניות
השאלה אם לא עדיף לפנות במקום לאיים. מה האופציות?

• הוסף לסימניות
מספר חסוי אפשר לקבל דרך המשטרה בלבד,
יש מקרים בודדים שגם חוקר פרטי מצליח.

• הוסף לסימניות
להתלונן במשטרה.
אם זו אכן הטרדה כפי שהחוק קובע- יש להם דרכים לזהות כל מספר חסוי, וממילא להגיע למטריד.

• הוסף לסימניות
את רוצה שקט?
אפשר לחסום את הקו לשיחות מקו חסוי.
המחייג יקבל צליל תפוס או הודעה שקו חסום לשיחויות חסויות.

פניה למשטרה לא תהיה יעילה כ"כ מהר...
היה לנו פעם, שקיבלנו שיחות טלפון חסויות כל לפנות בוקר. [3:00-4:00] היינו קופצים מבהלה ושומעים עדת בחורות חוצניקיות צוחקות,
פניה למשטרה הניבה תוצאה של "יש לגשת להגיש תלונה"
ואז פשוט התרגלנו לנתק את הטלפון לחסויים.

• הוסף לסימניות
השאלה מהי ההטרדה.
אצלי זה היה משועמם שהתקשר שוב ושוב וד"ל
לכי תפני ותוכיחי ושמישהו שם יתייחס... לא יודעת.
(נראה לי שאם את מרגישה סכנה כן עדיף לפנות)

• הוסף לסימניות
הועתק:
הנחיות משטרת ישראל הן:

אם המטריד מוכר לך, עליך להגיש תלונה בתחנת המשטרה ולמסור לשוטרים את הפרטים הידועים על המטריד.
אם המטריד אינו מוכר לך, מומלץ להחליף את מספר הטלפון בביתך. מומלץ להשתמש בשירות שיחה מזוהה של בזק, כך תוכל לעקוב אחר פירוט השיחות הנכנסות.
מומלץ להקליט את השיחות של המטריד, כדי שניתן יהיה לזהות את המטריד באמצעות השוואה בין קולו של החשוד לקול הנשמע בקלטת.
אם הקלטת את איומיו או הטרדותיו של המטריד, שמור קלטת זו כדי שתוכל לשמש כראיה בבית המשפט.
מנסיוננו, משטרת ישראל מבקשת לתעד 10 שיחות הטרדה.
אנו ממליצים על:

הקלטה של שיחות ההטרדה הנכנסות.
רישום תאריך ושעה של כל שיחת הטרדה נכנסת.
ברמת העיקרון משטרת ישראל יכולה לפנות לבית המשפט, לקבל צו שופט שיורה למחלקת הבטחון של חברת הבזק או החברות הסלולאריות להנפיק דו"ח פרוט שיחות נכנסות לטלפון הנייד או הקווי אליו מגיעות השיחות המטרידות.
על פי רוב משטרת ישראל אינה מטפלת בתלונות אלו, הן נסגרות על ידי המשטרה והמתלונן מקבל מכתב כי התיק נסגר מחוסר עניין לציבור.

דרכי פעולה לאיתור שיחות מטרידות ומי שמבצע אותן

שיחות הטרדה מבוצעות מקו טלפון חסוי או מזוהה ולכל אחת מהאפשרויות יש דרכי פעולה שונות על מנת לאתר את המטריד.

שיחות נכנסות מטלפון בעל מספר מזוהה

1. אנו ממליצים תחילה לנסות לפעול בדרך עצמאית לזיהוי המטריד.
להתקשר למספר המזוהה, לנסות לזהות את קולו של העונה ובמידה ולא מזהים את קולו לנסות בדרך עורמה
לקבל את פרטיו של האדם שמעבר לקו.
2. בלית ברירה מומלץ לפנות למשרד חקירות ע"מ שיפעלו לאיתור פרטי המטריד.

שיחות נכנסות מטלפון בעל מספר לא מזוהה

במקרה שכזה לא ניתן באופן עצמאי לאתר את מקור ההטרדה וזהות המטריד ויש לפנות לקבלת עזרה מקצועית ממשרד חקירות.

• הוסף לסימניות
אל תרימי לחסויים ותשתיקי את הצלצול בלילה, מנסיון, אנשים אינם נהנים מהטרדת האוויר.

• הוסף לסימניות
אם האיום רציני,והמטרד ממשיך,המשטרה תטפל בזה.
תנסי לאיים בפניה למשטרה.
תני לגבר לענות-ולאיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;989489:
אם האיום רציני,והמטרד ממשיך,המשטרה תטפל בזה.
תנסי לאיים בפניה למשטרה.
תני לגבר לענות-ולאיים...

פעם היה לי כזה סיפור
אמרתי לההוא החסוי שהגשתי תלונה במשטרה ועליו להיזהר. ומאז זה הפסיק.......

• הוסף לסימניות
הלו הלו- אם כולם ינתקו ת'טלפון מלענות לחסויים- לא נצליח לתפוס אפח'ד ביקום! :eek:
אם יש מטרידים זה לא אומר שכל בעלי המספרים החסויים צריכים לסבול....:cool:

• הוסף לסימניות
אם זו תופעה חוזרת פנו לטוהר המחנה, יש להם אופציה של גילוי מספרים חסויים כולל הקלטת המלל ובד"כ הם מצליחים לעצור את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;989674:
הלו הלו- אם כולם ינתקו ת'טלפון מלענות לחסויים- לא נצליח לתפוס אפח'ד ביקום! :eek:
אם יש מטרידים זה לא אומר שכל בעלי המספרים החסויים צריכים לסבול....:cool:

אין לי שום בעיה עם זה, מצידי שיישארו חסויים לכל החיים.
זכותי המלאה לענות למי שאני רוצה, ולא לענות למי שאני לא רוצה, כולל מי שמתחבא מאחורי המילים "מספר חסום"

• הוסף לסימניות
יש חברות שנותנות שירות לזהות מספרים חסויים.
עולה בסביבות 200 ש"ח לחודש.
אם מעניין אתכם אברר.

• הוסף לסימניות
לי קרה כמה וכמה פעמים. ואמרו לי במשטרה לתעד ברישום תאריך ושעה 10 שיחות טלפון אפילו אם המספר חסוי.
רק אז הם מטפלים.
לא נראה לי הגיוני לא לענות לחסויים או להחליף מספר אני לא אמורה לעצור את החיים שלי בגלל טמבל תורן.

תתני לבעלך לענות פעם אחת, הוא יברח!
או שכמו שכתבו כאן תגידי שכבר התלוננת במשטרה והם בעקבותיו - זה גם עזר במקרה אחד שהיה לי.

אגב לתשומת ליבכם- כל הפרסומים למינהם בעיתונים במודעות מבקשי עבודה נתונים לסיכוי גדול בהרבה לקבל שיחות כאלו...
פרסמתי בעיתון בבני ברק שאני מחפשת עבודה בגרפיקה, ותאמינו לי שהתקשרו אלי בסביבות 15 איש ואף אחד מהם לא היה בשביל העבודה שביקשתי!!!!!!
התקשרתי לגרפיקאית נוספת שפרסמה באותו עמוד, מודעה מתחתי ושאלתי אותה האם גם אליה התקשרו כל מיני פרחחים והיא אמרה לי ברור זה הרוב!
לא יודעת להגיד לכם לא לפרסם שם אבל בהחלט זו בעיה כי יש הרבה משועממים שמחפשים את זה!!

• הוסף לסימניות
מספיק ספר טלפונים בשביל זה, כך התרשמתי...

תודה לכל המייעצים!!
אם יש משהו נוסף- נשמח לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת