האם והיכן ניתן להזמין לוח סנדביץ' במידות גדולות מהסטנדרט

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

הייתי מעוניין לקנות לוח סנדביץ' בעובי 4 או 6 מ"מ בגודל של 1.8 מ' על 1.8 מ' בערך.
אני יודע שהפלטות הסטנדרטיות מגיעות עד רוחב 1.22 מ'.
שאלתי היא, האם ידוע למישהו אם ישנה אפשרות להזמין גם גודל כזה, ואם כן היכן?

נ.ב. הפלטה צריכה להיות עם ציפוי לבן בצד אחד. פורניר, פורמייקה או כל אפשרות אחרת.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר? :(
או שפשוט אין חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
פלטת עץ הגודל שלה זה 1.22 על 2.44
לוח סנדוייץ זה כמה שכבות של פלטות עץ מודבקות זו על גבי זו
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אז בעצם כל הנגרים תמיד משתמשים ברוחב שלא עובר 1.22 מ'?
בנושא הזה אין מושג של הזמנה מיוחדת?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הגודל שציינתי זה הסטנדרט יש מקרים שצריך יותר מהסטנדרט כמו מיטה זוגית למשל שהם כן משתמשים אבל זה גם מוגבל ...
תבדוק מול חברה "במידה" 055-9958078 ששם אפשר בהזמנה אישית

• הוסף לסימניות
פלטות רגילות מגיעות עד 122 זה נכון
יש פלטות שמיועדות לדיקט למיטה זוגית שמגיעות נדמה לי עד 160 רוחב, אני לא זוכר באילו עוביים, בלי פורמייקה.
יש פלטות סיבית של חברת אגר ועוד חברות שמגיעות 2.80*207 בהרבה עוביים וגוונים.

• הוסף לסימניות
@חרש עץ, תודה על המידע!

פחות קריטי לי החוזק של הפלטה, ובעיקר חשוב לי שתהיה קלה ולא עבה. (בהתחלה חשבתי אפילו על לוח קאפה).
האם לדעתך לוח הסיבית שהזכרת, בגודל 1.8 על 1.8 מ', יוכל להגיע במשקל סביר (נניח עד 10 ק"ג) ולא עבה (עד 1 ס"מ)?

ושוב, תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה