כללי האם זה אתר נקי ?

• הוסף לסימניות
www.sxc.hu זה אתר נקי ?

נתיב יפתחו לי אותו ?

• הוסף לסימניות
כשר בהשגחת הרבנות (לא מהדרין).
אם תבקש יפה, כנראה שהם יפתחו לך את זה.
(נראה לי שדיברו על זה פעם כאן בפורום)

• הוסף לסימניות
אז ככה ,השאלה מה זה נקי?
לי יש רימון מוגן פלוס וזה פותח.
ברור שבתמונות אופנה ,למשל ,לא תמצא משהו נקי.. אבל השאר דיי בסדר. אני לא ראיתי פרסומות לא צנועות. ומצד שני אולי הרימון מסנן אותן?!

• הוסף לסימניות
נתיב לא מסנן תמונות ?

• הוסף לסימניות
אני בנתיב.

ביקשתי שיפתחו לי ואמרו לי שלא פותחים אותו כי הוא ממש לא נקי (בלשון עדינה)

• הוסף לסימניות
אצלנו כן פתחו. וגם את הסידי בנק שהוא לא נקי - אבל הבינו שאין ברירה, הוא הכרחי בשבילנו לעבודה. פתחו בלי בעיה.

• הוסף לסימניות
הסידי בנק הרבה הרבה יותר גרוע. להכעיס'ניקים.
ככה זכור לי מהזמנים שעוד עבדנו עם תמונות חינמיות/גנובות.

• הוסף לסימניות
ובכ"ז נתיב פתחו לנו את זה במשרד.

• הוסף לסימניות
בכל אופן
איזה אתר תמונות טובות ואיכותיות נתיב יפתחו לי בלי למצמץ,
תמונות של הה..כל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני באתרוג ובעקרון האתר הזה חסום, יש דרך עקיפה לחפש שם תמונות (דרך הכתובת לשתול את מילת החיפוש)
אני יומיום עם הsxc וב"ה מרוצה, יחסית לא רואים תמונות בעיתיות
אבל מי שמחפש ח"ו תמיד יכול למצוא

• הוסף לסימניות
מה זה נקי?
אם תריץ שם חיפושים עם מילים לא נקיות, תקבל תוצאות לא נקיות.
כל עוד תתמקד בחיפושים כשרים, תמצא ב-98% מהמקרים תמונות כשרות (כבר יצא לי פעם או פעמיים שחיפוש מסויים הביא פה ושם תוצאות לא נקיות).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;492737:
בכל אופן
איזה אתר תמונות טובות ואיכותיות נתיב יפתחו לי בלי למצמץ,
תמונות של הה..כל
תודה רבה
..

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה..

• הוסף לסימניות
לא נקי! אני הייתי גולש בו לפני שחזרתי בתשובה ואני זוכר היטב כמה פריצות יש שם...
אם אתה רוצה לשמור את העניים(חובה!..) תבקש ממשהי שתוציא לך חומר משם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה