כללי האם זה "בושה" להיות עוסק פטור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;702287:
אא"ט משנה זו זה עלה ל100000 ש"ח לשנה.

קראתי מזמן שב2012 התקרה עולה ל100000 אבל במקום אחר קראתי שזה עדיין בהליכי חקיקה..

יש אישור סופי לתקרה החדשה לשנה זו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;702305:
קראתי מזמן שב2012 התקרה עולה ל100000 אבל במקום אחר קראתי שזה עדיין בהליכי חקיקה..

יש אישור סופי לתקרה החדשה לשנה זו?

תסתכלו בפורום דין וחשבון שם יש את התשובה לשאלה זו, השנה התקרה עדיין לא עלתה ל 100.000 בגלל שזה היה מחובר לתקנה נוספת... בקיצור תסתכלו שם.

• הוסף לסימניות
לא קראתי פרט לשאלת האשכול:
לא זו לא בושה להיות עוסק פטור.
אבל אם למשל את גובה לפי מחירון את המחיר כולל המע"מ אז לקוחות לא יאהבו את זה.
משום שלקוחות בעלי עוסק מורשה מזדכים עבור המע"מ , הלקוח צריך להיות מודע לכך שהוא לא משלם עבור מע"מ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;702309:
תסתכלו בפורום דין וחשבון שם יש את התשובה לשאלה זו, השנה התקרה עדיין לא עלתה ל 100.000 בגלל שזה היה מחובר לתקנה נוספת... בקיצור תסתכלו שם.

רואת החשבון שלי טוענת בתוקף שהתקרה לשנה זו היא בהחלט בתוקף (100000)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;702808:

אז רואת החשבון שלך לא מעודכנת.
זה לא אושר בסוף לשנה זו.
התקרה היא 76,000.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;702808:

היא צריכה להתחיל להסתובב בפורום דין וחשבון כדי לדעת איזה חוקים התקבלו ואיזה לא יש שם את יהודה מילר ועוד שמביאים את החוק ככתבו וכלשונו אחרי בדיקה מעמיקה.

• הוסף לסימניות
תרגיע

לא צריך להגזים, לא כל אחד צריך להיות מעודכן און ליין מה קורה, זה אכן היה אמור לעלות ונדחה ל 2014 כנראה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;701736:
מסגרי את תעודת העוסק פטור שלך, ותלי במסגרת מרשימה (כזו כמו של התעודה האוניברסיטאית של הדוקטור) במקום בולט בעסק.
וכך נעלה את העוסקים הפטורים למקום היוקרתי המגיע להם.
עוסקת פטורה גאה.:)

בדיוק כך-
חשוב לי לציין שעמדתי מול מוסדות שסירבו להזמין אצלי עבודות
כיון שאין לי חשבונית מס... אלא רק קבלה מעוסק פטור,
לא ויתרתי- פניתי ישירות למשרד החינוך לשאול מדוע יגרע חלקי? מדובר בהפסדים ענקיים-מוסדות הם נתח שוק גדול מאוד!
התשובה של משרד החינוך היתה-אם תשלחי לנו הוכחה במייל -צילום של תעודת עוסק פטור-נעביר הודעה למוסדות שיוכלו להזמין אצלך עבודות!
ואכן כך היה-
אני לתומי חשבתי שביה"ס דרש את חשבונית המס ע"מ לקבל החזרי מס
רק אחרי שקיבלתי את האישור ממשרד החינוך הבנתי שהסיבה לכל שבתחילה לא הסכימו לקבל ממני עבודות היתה רק -אמון בעסק מוכר!
כל אחד יכול לקנות פנקסי קבלות וחותמת ולהכריז שהוא מוכר.
אחרי שהוכחתי את התעודה-הכל הסתדר!!!!
ואני גאה להיות כבר 3 שנים-עוסק פטור!!!
דווח חד שנתי, והרבה פחות כאבי ראש!
בהצלחה לכולם!:)

• הוסף לסימניות
שלום לכם צוות המעצבים היקר !

אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי במייל הצעת מחיר לעיצוב לוגו לעסק שלי. ואם אפשר גם קישור או דוגמאות של לוגו שעיצבתם לאחרים. וכמו"כ מחירים לעיצוב כרטיס ביקור בשבילו.
המייל שלי הוא: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;705046:
שלום לכם צוות המעצבים היקר !

אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי במייל הצעת מחיר לעיצוב לוגו לעסק שלי. ואם אפשר גם קישור או דוגמאות של לוגו שעיצבתם לאחרים. וכמו"כ מחירים לעיצוב כרטיס ביקור בשבילו.
המייל שלי הוא: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה.
ממליצה לך לפתוח נושא חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטושופרית;705009:
בדיוק כך-
חשוב לי לציין שעמדתי מול מוסדות שסירבו להזמין אצלי עבודות
כיון שאין לי חשבונית מס... אלא רק קבלה מעוסק פטור,
לא ויתרתי- פניתי ישירות למשרד החינוך לשאול מדוע יגרע חלקי? מדובר בהפסדים ענקיים-מוסדות הם נתח שוק גדול מאוד!
התשובה של משרד החינוך היתה-אם תשלחי לנו הוכחה במייל -צילום של תעודת עוסק פטור-נעביר הודעה למוסדות שיוכלו להזמין אצלך עבודות!
ואכן כך היה-
אני לתומי חשבתי שביה"ס דרש את חשבונית המס ע"מ לקבל החזרי מס
רק אחרי שקיבלתי את האישור ממשרד החינוך הבנתי שהסיבה לכל שבתחילה לא הסכימו לקבל ממני עבודות היתה רק -אמון בעסק מוכר!
כל אחד יכול לקנות פנקסי קבלות וחותמת ולהכריז שהוא מוכר.
אחרי שהוכחתי את התעודה-הכל הסתדר!!!!
ואני גאה להיות כבר 3 שנים-עוסק פטור!!!
דווח חד שנתי, והרבה פחות כאבי ראש!
בהצלחה לכולם!:)

וואוו!
כל הכבוד לך..
לא ידעתי שזו סיבה לא לקחת עוסק פטור (למרות שב"ה לא נתקלתי בסירוב לא לקחת אותי בגלל שאני כזו..)
אבל טוב לדעת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה