האם זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
שהבת שלי בת השנה צורכת כמעט רק מטרנה
למעט ארוחת בוקר (ביצה רכה+ חצי פרוסת לחם)
ופה ושם קצת במבה, פרכיה, מלפפון-
היא די רגועה חוצמזה שגם בלילות היא כל 4 שעות בוכה ורוצה בקבוק
קופסת מטרנה גדולה- נגמרת אצלי בשבוע!!!! האם זה הגיוני? מלבד המחיר היקר
מותרת כמות כזו גדולה?
אגב היא קצת מעל העקומה במשקל
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
הגיוני? נשמע שכן, בהחלט. האם זה טוב? קצת פחות, ובעיקר בגלל המחיר...
כדאי להרגיל אותה לאכול אוכל "של גדולים" גם במהלך היום, לצרף אותה לארוחות משפחתיות וכו', עד שתתרגל ותחליף את המטרנה באוכל.

• הוסף לסימניות
הגיוני מאוד
השינוי תלוי בך,
אם תתני לה אוכל אחר קרוב לזמן שבו היא רעבה, היא תלמד לאט לאט לשבוע ממנו ולדחות את הבקבוק ליותר מאוחר וממילא יהיו פחות בקבוקים ביום

• הוסף לסימניות
ניסית לתת לה פירות? (גרבר)
ירקות ממרק טחונים?

• הוסף לסימניות
רק אם זה טרי טרי היא רוצה
וגם לא הרבה - 3-5 כפות
וזהו
אולי זה מספיק ואינני יודעת??????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1399067:
ניסית לתת לה פירות? (גרבר)
ירקות ממרק טחונים?

נכתב ע"י SPOT;1399156:
רק אם זה טרי טרי היא רוצה
וגם לא הרבה - 3-5 כפות
וזהו
אולי זה מספיק ואינני יודעת??????
הכנת לבד, או קנית גרבר? ומאיזה חברה. אצלי ראיתי שינוי בקניית גרבר מחברה אחת אכלה ומחברה אחרת לא, [אפילו שלא ראיתי הבדל בטעם] כשטרחתי להכין לבד הסכימה לאכול מס' כפות בקושי.
לפעמים אצל מטפלת אוכלים יותר/פחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1398898:
שהבת שלי בת השנה צורכת כמעט רק מטרנה
למעט ארוחת בוקר (ביצה רכה+ חצי פרוסת לחם)
ופה ושם קצת במבה, פרכיה, מלפפון-
היא די רגועה חוצמזה שגם בלילות היא כל 4 שעות בוכה ורוצה בקבוק
קופסת מטרנה גדולה- נגמרת אצלי בשבוע!!!! האם זה הגיוני? מלבד המחיר היקר
מותרת כמות כזו גדולה?
אגב היא קצת מעל העקומה במשקל
מה אומרים?

יש את זה אצל כל הילדים שלי. תאומיי בני השנה ומחצה, "מחסלים" פחית סימילאק אחת ל-3 ימים, הלכתנו בזמנו לרופא ולאחיות טיפת החלב, שאמרו לנו פה אחד, בתחליפי החלב יש את כל מה שהתינוק צריך, ואין מה לדאוג.

• הוסף לסימניות
אם היא כבר בת שנה, למה שלא תתני לה חלב ודייסה?
אני נותנת לבן שלי מגיל שנה בקבוק חלב עם דייסת דגנים מעורבים ובמשך היום הוא מנשנש פה ושם אבל הדייסה - עיקר האוכל שלו.

• הוסף לסימניות
ניסיתי דיסה- היא לא מסכימה בשום אופן
עם סוכר-לא בלי סוכר- גם לא
דליל בבקבוק ממש לא
לעיתים רחוקות- בכפית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה