האם זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
קיבלתי עבודה באוטוקד, להעתיק את התוכנית המצורפת
האם המידות שרשומות מספיקות כדי שאוכל להעתיק לאוטוקד, או שחסרים לי נתונים?

קבצים מצורפים

• תוכנית עם מידות.jpg
    תוכנית עם מידות.jpg
    KB 685.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2240617:
נראה אפשרי, גם אם לא חלק- תמיד אפשר להשלים נתונים ב'סיבוב'

זה ניתן כש.ב. לא נראה לי שאפשר לעשות איכשהוא.....
גם אם אני יחשב לבד אורכים ומידות של קירות שלא מסומנים מפורש,
עדיין חסר לי גודל פתחים וכו'....

• הוסף לסימניות
השאלה אם קיבלת את זה בדף או לא. אם קיבלת בדף עם קנ"מ, את אמורה לשבת עם הסרגל, ולמדוד ולהעתיק. וזה בהחלט אפשרי... :)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וגם כקובץ PDF, תשתלי אותו בתוך האוטוקד,
התאימי לקנ"מ של השרטוט,
ובקלות את מעתיקה את הקווים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;2240886:
וגם כקובץ PDF, תשתלי אותו בתוך האוטוקד,
התאימי לקנ"מ של השרטוט,
ובקלות את מעתיקה את הקווים...

קיבלתי אותו ב JPG אבל שיניתי ל PDF

איך פותחים קובץ כזה באוטוקד?
ואין לי קנ"מ.....:(

• הוסף לסימניות
1

תכניסי את הJPG לקובץ אוטוקאד ותמתחי אותו לפי אורך של קיר מסוים, לדוגמא אם הקיר הוא 2.5 תמתחי קו ישר מאיפה שהקיר מתחיל באורך 2.5 ותמתחי את התמונה לפי הקיר הישן שיגיע עד סוף הקו של ה2.5.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל1234;2241213:
תכניסי את הJPG לקובץ אוטוקאד ותמתחי אותו לפי אורך של קיר מסוים, לדוגמא אם הקיר הוא 2.5 תמתחי קו ישר מאיפה שהקיר מתחיל באורך 2.5 ותמתחי את התמונה לפי הקיר הישן שיגיע עד סוף הקו של ה2.5.

איך מייבאים לאוטוקד קבצים של JPG PDF?

• הוסף לסימניות
תכניסי אותו לאוטוקאד כתמונה ואז תעשי scale עם אחת המידות הרשומות לך, והשרטוט יהיה בקנ"מ הנכון. אחכ תיצרי את קירות החוץ וכו' לפי המידות הנתונות ואת השאר לפי השרטוט, וכמובן בהיגיון. לא נראה מסובך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;2241235:
איך מייבאים לאוטוקד קבצים של JPG PDF?

Insert > Raster Image Reference

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה