כללי האם זה הוגן?

• הוסף לסימניות
מצ"ב פניה ששלחתי ל-"נתיב"
אשמח לחו"ד דעתכם
אם ישנם "לקוחות" נוספים שחושבים כמוני
נראה שאולי אפשר לפנות ג"כ ואולי זה יעזור.

לצוות נתיב השלום והברכה
מברכת אני אתכם על הפעילות הברוכה והחשובה
ואם כל זאת אציע ואבקש להעלות נקודה
אנחנו החסומים לעיתים זקוקים למידע בנושא מסויים
ולא תמיד אנו יודעים האם כתובת מסויימת תביא אותנו למבוקשינו
ואנו מבקשים לפתוח אותה לרוב בתשלום
ומאוד מצער שמייד לאחר הפתיחה אנו רואים שאתר זה לא הביא אותנו למחוז חפצינו
או שהאתר דל מידי או לא שימושי ומוצלח

יתכן כי עוד בקשו והציעו זאת לפני-

שינתן יהיה להסיר אתר נגיד תוך מס' שעות בודדות - לפי ראות ההנהלה
וזאת עלמ"נ שלא נשלם סתם על דבר שאין לנו בו תועלת ממשית (אולי אפשר לעשות קנס 1 ש"ח וכד')
וזאת כמובן מכיוון שאין לנו אפשרות לדעת לפני כן מה בדיוק אנו פותחים...
וזה כבר קרה לי רבות וע"כ אכזבתי.

בברכה להמשך עשיה מבורכת

• הוסף לסימניות
לפי ידיעתי ומידת הבנתי בעניין, נתיב דורשים כסף על הוספת אתרים בגלל שכל פעם שהם פותחים אתר הם בודקים אותו , מורידים פרסומות ותמונות בעייתיות וכדו'.
הם לא אשמים שאת/ה בתכל'ס לא השתמשת באתר. הם את העבודה שלהם עשו - וע"כ הם דורשים כסף, צודקים, לא?!

כדאי אולי לשנות למסלול שיש בו יותר אתרים לפתיחה בחודש. וכך לפחות תחסכי את התשלום על כל פתיחת אתר.

• הוסף לסימניות
זה הזוי שאנשים כמוכם נותנים יד למה שהם עושים
על מה לגבות כסף???

כדי שלא יגיעו למצבים לא טובים?
הם הדיינים בעולם הזה?

תעזבו אותם וזהו
אתרוג 100% כשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;687207:
לפי ידיעתי ומידת הבנתי בעניין, נתיב דורשים כסף על הוספת אתרים בגלל שכל פעם שהם פותחים אתר הם בודקים אותו , מורידים פרסומות ותמונות בעייתיות וכדו'.
הם לא אשמים שאת/ה בתכל'ס לא השתמשת באתר. הם את העבודה שלהם עשו - וע"כ הם דורשים כסף, צודקים, לא?!

כדאי אולי לשנות למסלול שיש בו יותר אתרים לפתיחה בחודש. וכך לפחות תחסכי את התשלום על כל פתיחת אתר.

רוב או כל האתרים שביקשתי לפתוח כלל לא הכילו תכנים שלילים
מה שבעייתי הם לרוב כלל לא פותחים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;687215:
על מה לגבות כסף???

הם הדיינים בעולם הזה?

תעזבו אותם וזהו
אתרוג 100% כשר

אני רק מנסה לתאר לעצמי מצב שאפשר לפתוח אתרים בנתיב חופשי כמה שרוצים, הרי הנציגים בנתיב לא היו יכולים לנשום מרוב פניות.... וכידוע אנשים כשנותנים להם בחינם, לא רק שמנצלים את זה, אלא חושבים שמגיע להם הכל, ואם תוך 5 דקות האתר לא היה נפתח מיד היו באים בתלונות על מה זה מתעכב... אבל כשאנשים יודעים שצריך לשלם 4 ש"ח על כל פתיחה (בינינו, מה זה 4 ש"ח?) קצת יותר חושבים ושוקלים לפני כל בקשה לפתיחת כתובת אתר.

יתכן שאתרוג כשר 100% וגם 200%. אבל בין כל לקוחות נתיב, אני לא חושבת שיש מישהו שהכריחו אותו להיות לקוח שלהם. כל אחד עושה על דעתו, ויודע מראש מהם התנאים, ואם אני התחברתי לחסימה של נתיב, אני ידעתי מלכתחילה שאצטרך לשלם 4 ש"ח על פתיחת אתר נוסף (חוץ מהאתר הראשון שניתן חינם כל חודש), ועל כן אין לי מה לבוא בתלונות על הגבייה הזאת שהיתה ידועה מראש.

בנוסף, אני חייבת לציין, שברוב המקרים, נתיב פותחים את האתר במהירות בלי שיצטרכו לבקש מדי הרבה, ויודעים גם להתחשב כשמבקשים מהם לפתוח אתר רק לשעה בודדת כדי להוריד קובץ מסוים וכד'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;687421:
בנוסף, אני חייבת לציין, שברוב המקרים, נתיב פותחים את האתר במהירות בלי שיצטרכו לבקש מדי הרבה, ויודעים גם להתחשב כשמבקשים מהם לפתוח אתר רק לשעה בודדת כדי להוריד קובץ מסוים וכד'.
והרבה יותר מזה, מניסיון, הם גם עוזרים בלי קשר לחסימה,

במקרה של פותח האשכול, בשביל שלא יקרה שאוהבי החינם ינצלו זאת, אפשר לעשות (להציע להם כמובן) שעל כל אתר חדש גובים 4 ש"ח ויהימה, ואם תוך X שעות האתר נסגר מחוסר ענין וכו'.. בחודש הבא יבוא החזר, זה גם יביא לאנשים לחשוב פעמיים (מצד שני - ת הכאב ראש של נציגי נתיב זה לא יפתור, אולי יוסיף..:))

נ.ב. כפי מה שידוע לי יש בנתיב מסלול עסקי, שלא גובים על כל פתיחת אתר 4 ש"ח, מקבלים רשימת אתרים גדולה בתחום עיסוקיך, ואם רוצים מוסיפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;687215:
על מה לגבות כסף???

הם הדיינים בעולם הזה?

תעזבו אותם וזהו
אתרוג 100% כשר

ואם יהיה לך בעיות אם אתרוג אז תעזוב אתרוג? החתימה של נתיב יותר מהודר מאתרוג ולא כשיש בעיה עוזבים אותם אלו שעוזבים נתיב משום זה עוזבים אח"כ גם רימון מתוך ידע שיש לי

• הוסף לסימניות
אוקי.
אז הדעות שלפני יפות מאד.:) נהנינתי מאד מתשובתך מיכל, נכונה, ברורה ויפה
שים לב, פותח האשכול, לי יש אפשרות לפתוח 10 אתרים בחודש. זה נראה לי יפה מאד. ובחודש הראשון נתנו לי משהו כמו 40 אבל אני לא זוכרת בדיוק... עבר הרבה מים מאז...;)
דבר נוסף, הרבה פעמים אני אכן מבקשת אתר מסויים ואינני צריכה אותו, אדרבא, התווסף לי- לאוסף האתרים עוד אתר! תסתכל על זה בצורה כזו, נכון שזה מעצבן ומרגיז. סיפור שהיה לי איתם אתמול!.. ביקשתי אתר מלוכלך כי הייתי צריכה אותו לצורך קניית תמונות. יום שלם חיכיתי עד שענו ואחרי שענו- אמרו לי שאני צריכה להשיג אישור.... מאד כעסתי שנתנו לי לחכות ככה יום שלם!! אבל כפי שאמר כאן צדיק: נתיב מהודר יותר. כל אחד יכול לחלוק עלי כמה שהוא רוצה, אבל עצם הרעיון שאין לי אפשרות של סיסמאות לפתוח לעצמי... הייתי פעם אצל משהי ומותקנת לה חסימה של אתרוג- רצינו אתר מסויים והיה סגור לה. מה עשתה? היא אומרת לי אל תדאגי חכי שניה.. שמה סיסמא ונפתח!!! הייתי בהההלם!!! נכון שזה הכי נח לעבוד בצורה כזו. אבל אנא! כל אחד יבחר את דרכו שלו, לא להשמיץ חסימות אחרות. ובא נגיד דבר נוסף, בגור למשל אם אין להורים נתיב (במקרה שיש להם מחשב) אין אפשרות להחזיק את הילדים במוסדות (כך שמעתי) אז קחו הכל בפורפורציות יש אנשים שלא היו רוצים להכנס לזה והם מוכרחים אל תעירו דובים... כל הכבוד לאלו שתומכים. המשך יום מצויין לכולנו וחנוכה שמח.. וסליחה על המגילה.. על הבוקר..;)

• הוסף לסימניות
אתרוג אי אפשר להוריד את החסימה
מה שהיה לה זה כנראה רימון שאפשר להוריד את רמת החסימה אבל גם לא להוריד לגמרי
זה לא משנה איזה חסימה או מה החסימה העיקר זה שכל אחד הולך לפי רבו ולא כולם מסכימים עם אתרוג לכאורה.

• הוסף לסימניות
מה שכתבת על אתרוג זה ממש לא נכון!!!!
בין הדרגות אפשר לעבור על ידי סיסמה אבל כל אתר שרוצים לפתוח והוא חסום צריך לשלוח פניה, אחרת הוא לא נפתח גם אם תכתבי 20 סיסמאות, ויש גם הרבה אתרים שהם לא פותחים בשום אופן!!

• הוסף לסימניות
בשמחות.
יש צדק במה שאת אומרת. אבל כמו שכתבו לך יש היום מסלולים של הרבה יותר אתרים כולל אתרים בסיסיים שאמורים להיות לך טובים.
במסלול שיש לי אני יכולה לפתוח 12 אתרים בחודש בד"כ זה מספיק לי.

• הוסף לסימניות
גם אני מאוד מרוצה מהחסימה והשירות של נתיב,
אני חושבת שאילו שמתחברים לתוכנית שלהם של אתר אחד בחודש,
זה לא כאלו שמחפשים לשבת על אתרים רבים, אלא באמת רק את ההכרח לצרכי עבודה.
ועל זה אין להם בעיה לשלם מידי פעם עוד 4 שקלים.
החסרון היותר גדול הוא חוסר היכולת לערוך חיפוש ולמצוא מה שיכול לעזור בכל מיני אתרים
אבל זו גם המעלה, לא להגיע לריבוי אתרים, ולא להשתמש בזה לצרכי בילוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;687541:
בשמחות.
יש צדק במה שאת אומרת. אבל כמו שכתבו לך יש היום מסלולים של הרבה יותר אתרים כולל אתרים בסיסיים שאמורים להיות לך טובים.
במסלול שיש לי אני יכולה לפתוח 12 אתרים בחודש בד"כ זה מספיק לי.

לא אותר על חסימת נתיב
רק חבל לי שהמדיניות כ"כ חנוקה

לי אישית קרה כבר מספר פעמים שביקשתי לפתוח אתר
שכלל לא קשור לבילוי וכו'
ולא אתר שנתבקשו לטרוח לנקותו וכו'
והוא יותר מ-לא הועיל לי!
וכך פתחתי כמה אתרים עד שהגעתי למבוקשי
חבל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;687550:
גם אני מאוד מרוצה מהחסימה והשירות של נתיב,
אני חושבת שאילו שמתחברים לתוכנית שלהם של אתר אחד בחודש,
זה לא כאלו שמחפשים לשבת על אתרים רבים, אלא באמת רק את ההכרח לצרכי עבודה.
ועל זה אין להם בעיה לשלם מידי פעם עוד 4 שקלים.
החסרון היותר גדול הוא חוסר היכולת לערוך חיפוש ולמצוא מה שיכול לעזור בכל מיני אתרים
אבל זו גם המעלה, לא להגיע לריבוי אתרים, ולא להשתמש בזה לצרכי בילוי.

יש אפשרות לחיפוש.
רק שהתוצאות חסומות ומה שאת רוצה צריך לבקש לפתוח.

• הוסף לסימניות
מצטרפת ל'מחאה' בענין אתרוג -
ממש א"א לפתוח עם סיסמא, אין דבר כזה!
והם ממש לא פותחים כל דבר שמבקשים...
ד"א, שם יש מעין 'קנס' אחר -
אם אתה רוצה להוריד את החסימה של אתרוג, צריך לחכות בשביל זה 48 שעות.
גם סוג של לחשוב פעמיים, רק בלי כסף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;687534:
אוקי.
.....אפשרות של סיסמאות לפתוח לעצמי... הייתי פעם אצל משהי ומותקנת לה חסימה של אתרוג- רצינו אתר מסויים והיה סגור לה. מה עשתה? היא אומרת לי אל תדאגי חכי שניה.. שמה סיסמא ונפתח!!! הייתי בהההלם!!! נכון שזה הכי נח לעבוד בצורה כזו. אבל אנא! כל אחד יבחר את דרכו שלו, לא להשמיץ חסימות אחרות. ובא נגיד דבר נוסף, בגור למשל אם אין להורים נתיב (במקרה שיש להם מחשב) אין אפשרות להחזיק את הילדים במוסדות (כך שמעתי) אז קחו הכל בפורפורציות יש אנשים שלא היו רוצים להכנס לזה והם מוכרחים אל תעירו דובים... כל הכבוד לאלו שתומכים. המשך יום מצויין לכולנו וחנוכה שמח.. וסליחה על המגילה.. על הבוקר..;)

הכי יפה להשמיץ חסימות אחרות, ואח"כ לכתוב לא להשמיץ חסימות אחרות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה