דרוש מידע האם זה המצב בכל קופות החולים?

• הוסף לסימניות
הייתי לאחרונה במוקד החרום של מאוחדת
כל הצוות (למעט רופא אחד) היו ערבים!

האם יש קופות חולים שהמצב בהן שונה?
או שזה המצב היום בכל קופות החולים?

• הוסף לסימניות
בחירום מאוחדת זה תמיד ככה.
לא משנה איפה, סיוט.

• הוסף לסימניות
באיזה עיר בארץ?

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי באיזה אזור בארץ ,
באזור י-ם זה גם בכללית ולאומית,
במכבי לא יודע אבל סביר שגם כך.

• הוסף לסימניות
מכבי במודיעין עילית-
גם רק רופאים ערבים לאחרונה במוקדי החירום: (

• הוסף לסימניות
במקומות מסויימים הקופות מנסות לנתב בעדינות כי אסור להם לקבוע או לשנות מיקום של עובד בגלל לאומו / דתו וכו'...

• הוסף לסימניות
אצלינו רק רוסים :geek: (כללית)
יש רופאה ישראלית אחת (נשים)שכולן אוהבות אותה והתורים אליה-חצי שנה...

• הוסף לסימניות
האם העובדים הערבים פחות / יותר יעילים ? (בסוף, קופ"ח היא לא אתר חוויתי בין מבוטחים לרופאים, אלא כתובת לפתרון בעיות בריאות)
דווקא יש רופאים ערבים שהם משמעותית יותר יעילים
דוגמת ד"ר פאדי רופא שיניים לילדים

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק איפה הם משבצים את כל הרופאים החרדים מביתר, מודיעין עילית וכו' ולדרוש שישבצו אותם בעיר במקום להביא רופאים ערבים ממקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק איפה הם משבצים את כל הרופאים החרדים מביתר, מודיעין עילית וכו' ולדרוש שישבצו אותם בעיר במקום להביא רופאים ערבים ממקומות אחרים.

אולי כי הם כח עבודה זול? :cautious:

• הוסף לסימניות
דווקא יש רופאים ערבים שהם משמעותית יותר יעילים
דוגמת ד"ר פאדי רופא שיניים לילדים
מכללית בבית שמש? אם כן הוא רופא נורא אפילו שקבעתי אליו תור לילדה הפקידות אמרו לי שהוא לא משהו וכשהגענו ראיתי שהוא לא משהו זה עדין בשבילו

• הוסף לסימניות
מכללית בבית שמש? אם כן הוא רופא נורא אפילו שקבעתי אליו תור לילדה הפקידות אמרו לי שהוא לא משהו וכשהגענו ראיתי שהוא לא משהו זה עדין בשבילו
מאוחדת ירושלים...
תמצאו לי יהודי ברמה הזאת

• הוסף לסימניות
גם במודיעין עילית אין רופאים נורמלים... אולי חלקם יהודים אבל אין הרבה טובים... ככה שאל תבנו על זה הרבה.
ועוד יותר מזה יש רופאת נשים אחת!!!! לכל תושבות מודיעין עילית המבוטחות במאוחדת!
אני עוד לא שמעתי כזה דבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה