האם זה וירוס? מה לעשות?

• הוסף לסימניות
בפעם הראשונה מאז שהתקנתי את eset nod32 זה התריע לי לפני כמה ימים על וירוס,
עשיתי תמונה ורק עכשיו נזכרתי בו...
וירוס.PNG

האם זה באמת וירוס? מה היה עלי לעשות?
עשיתי "התעלם" כי לא ידעתי מה זה...
מאז לא קפץ לי שוב..

ואם זה באמת וירוס איך זה נהיה לי פתאום?
תודה רבה לעונים!!

• הוסף לסימניות
לחץ "נקה".
(קראתי על זה הרבה ולא יצא לי משהו ברור).
אתה יכול לנסות להריץ סריקה עם התוכנה הבאה
AdwCleaner להורדה לחץ כאן
יש שתי אפשרויות איך זה פתאם נהיה:
א. עדכון בתוכנת האנטי וירוס
ב. התקנת תוכנה שהוסיפה תוסף או סרגל כלים בדפדפן פיירפוקס.

• הוסף לסימניות
לחץ "נקה".
(קראתי על זה הרבה ולא יצא לי משהו ברור).
איפה אני ילחץ כעת? זה היה לפני כמה ימים...
איפה אני מוצא את זה שוב?
אתה יכול לנסות להריץ סריקה עם התוכנה הבאה
AdwCleaner להורדה לחץ כאן
מה זה?
חשבתי שאם יש לי eset אני מסודר...
בכל אופן עשיתי סריקה ואלו התוצאות:
מה הלאה?
תודה רבה!!!!!!
01.PNG

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות להגדיר בESET שלא ישאל אותך - אלא ימחק לך הכל ושלום - צריך רק לשנות בהגדרות איפה שיש פרמטרי - לפתוח את ה+ ולשנות לניקוי קפדני - צריך לשנות בערך ב 5 מקומות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך בכלל יש תוצאות?
חשבתי שיש לי אנטי וירוס טוב...
יש לך אנטי וירוס טוב.
אבל ישנם כל מיני פרצות ("דלת אחורית") שיכולות לאפשר לרגל וכד', זה יכול להיות ערך ברישום או תוסף בדפדפן או קובץ מסויים של תוכנה.
המנגנון של התוכנות חלקו אוטומטי שמאפשר לזהות אופציה לוירוס או רוגלה, כל תוכנה משתמשת במנגנון זיהוי עם פרמטרים אחרים ורגישות אחרת.

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שלא כל דבר מזיק זה ווירוס.

ישנם שורות קוד פשוטות ביותר של CMD שמבחינת המערכת אין שום דבר לא חוקי בהם, אבל בתכלס זה יכול לפלפ את המחשב...זה נקרא קוד זדוני.

• הוסף לסימניות
לפי הכיתוב , זה סרגל כלים ב FF שנקרא FUNMOODS , שמספק גם תוצאות חיפוש מותאמות וכו
זה לא ממש וירוס , זה על הגבול , בעיקר הרווח שלה זה מסטטיסטיקות של גלישה וחיפושים או פרסום בתוצאות חיפוש

אתה פשוט יכול להסיר את הסרגל מה FF

• הוסף לסימניות
אני לא משתמש בפיירפוקוס, ונראה לי גם שמחקתי אותו ממזמן.. (לא יודע איך נשאר..)
בסופו של הדבר התוכנה ש @יוסי מחשבים הביא לא מחקה אותו. אולי בגלל שנתקע בסוף (לאחר המחיקה, אבל הבנתי שאמור לאתחל את המחשב, ולא כיבה, אלא נהיה בהיר כזה...), אז סגרתי.
אז הלכתי לנתיב הקובץ, הפעלתי אותו, ואז שוב קפץ ההודעה, ועשיתי נקה..

תודה רבה רבה!!
ושבוע טוב!!

• הוסף לסימניות
תודה,
מה ההמלצות לאנטי וירוס קבוע ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה