עזרה האם זה חוקי בקניה במבצע להגביל את החזרה ל 5 ימים?

• הוסף לסימניות
@חיה. בבקשה
1684700814639.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא לגבי ביגוד,
תקראי למעלה. הביאו ציטוטים.
אתר כל זכות לא מספיקה לך?
אם את רוצה לעצום עיניים בכוח, אין לי אפשרות לעזור לך מאמי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קניתי לאחרונה לילדים שלי חליפות לארוע
שאלתי בקופה אם יהיה ניתן להחליף מידה או צבע והיא ענתה שכן תוך יום אחד בלבד

ממש מעצבן..

• הוסף לסימניות
וכדאי שכל זכות יערכו את העמוד הזה בצורה הרבה יותר בהירה וברורה:)

• הוסף לסימניות
לפי הזכור לי ניתן לבטל עסקה תוך 14 יום.
הצגת שלט בחנות לא יכול לגרוע מהתקנות בחוק.

המושג שמוצר שבמבצע לא חלים עליו תקנות החוק
הומצא בחנויות חרדיות.
ואינו חוקי.

אם הבנתי נכון זה גם מה שיוצא כאן באשכול.

• הוסף לסימניות
14 יום זה רק לחלק מהמוצרים, לא לביגוד.
אא"כ זה מכר מרחוק (לא על זה דובר כאן) שאז הכל זה 14 יום.

• הוסף לסימניות
רוצה לבוא איתי לחנות ???
בכיף
באיזה עיר את?
תדפיסי את הדף מאתר כל זכות מכאן
תביא את זה לחנות, דברי עם המנהלת!
ותגידי שאם הם לא מזכים אותך - את פותחת להם תביעה,
יקרים ויקרות, לפי ההלכה בדרך כלל כל סיכום שנערך בין המוכר והקונה תקף בהחלט (אני מניח שהיה כתוב בפירוש בחנות שזה המדיניות, גם אם לא אני מניח שכיתוב בקבלה מספיק אך יש לברר זאת), החוק יכול להגיד שזה חוקי או לא חוקי אבל החוק לא קובע לפי התורה (אגב במקרה שאין פירוט בדרך כלל החוק כן יקבע כי כשאין פירוט המנהג קובע, ובדרך כלל החוק יוצר מנהג).

אני לא טוען שזה לא מעצבן שחנויות לא מקיימות את החוק, זה בהחלט מרגיז אבל יש שתי הגבלות:
א- אסור לתבוע/להלשין על חברה ולגרום לה נזק, כל זמן שהחברה לא עברה על ההלכה.
ב- מכיוון שכך גם שימוש ב"איום" של תביעה אסור, זה כמו לאיים על המוכרת שאם היא לא תבטל את הקניה תשרפו לה את החנות...

ייתכן שבנסיבות מסויימות יש היתר לאיים ואף לתבוע, אבל יש לבדוק כל מקרה לגופו!!
אני בטוח שאף אחד מאיתנו לא מעוניין להחזיק בידו אפילו שקל שלא מגיע לו לפי ההלכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה