דרוש מידע האם זה חוקי? - פרסומות בקו האישי שלי

• הוסף לסימניות
אני לקוחה של הוט מובייל
משלמת כל חודש על 5 מנויים
ומשום מה הם משתמשים במספרי טלפון האישיים שלי לצורך פרסומות
אם אני לא עונה בפלאפון למי שהתקשר
המתקשר שומע פרסומת של כל מיני גורמים
ככה זה עובד?

• הוסף לסימניות
התיאור שלכם נשמע מאד מוזר.
הצליל חיוג שהוא שומע זה פרסומת? או שרק אם אתם לא עונים אחרי כחצי דקה אז זה מופנה לפרסומת?

אם רק אחרי ההמתנה, תבדקו לאן יש לכם הפניית שיחה, כי אולי יש לכם הפניית שיחה לקו חיצוני שהוא זה שיש בו פרסומות.

• הוסף לסימניות
התיאור שלכם נשמע מאד מוזר.
הצליל חיוג שהוא שומע זה פרסומת? או שרק אם אתם לא עונים אחרי כחצי דקה אז זה מופנה לפרסומת?

אם רק אחרי ההמתנה, תבדקו לאן יש לכם הפניית שיחה, כי אולי יש לכם הפניית שיחה לקו חיצוני שהוא זה שיש בו פרסומות.
דיברתי עכשיו עם נציגה של החברה
אין שום הפניה
והם לא ידעו איך זה קרה
בנייד שלי הצליחו לבטל
בנייד של הבת שלי לא הצליחו
עבר לבכירים שיבדקו

• הוסף לסימניות
עזר בדיוק ליום אחד
מישהו יודע מה אפשר לעשות??????
למה אני אמורה בקו פרטי שלי
שאני משלמת עליו
לממן פרסומת לאיזה מפרסם

• הוסף לסימניות
עזר בדיוק ליום אחד
שאני משלמת עליו
לממן פרסומת לאיזה מפרסם
תניידו לחברה אחרת ותגמרו סיפור.

• הוסף לסימניות
עזר בדיוק ליום אחד
שאני משלמת עליו
לממן פרסומת לאיזה מפרסם
תפתחו הליך ניהול נגדם, א' לשלוח מכתב התראה לפני פתיחת תביעה

• הוסף לסימניות
תניידו לחברה אחרת ותגמרו סיפור.
הלואי ויכולתי
גם ככה הקליטה באזורינו קשה
עד שיש לנו קליטה בפלאפונים
לא רוצה להחליף כ"כ מהר
וכדאי לעשות הקלטה כדי שתהיה לכם הוכחה
עשיתי
תפתחו הליך ניהול נגדם, א' לשלוח מכתב התראה לפני פתיחת תביעה
איך עושים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה