דרוש מידע האם זה חוקי שגן ילדים מחייב תוספת תשלום לצהרון? (בנוסף לתשלום למפעיל)

• הוסף לסימניות
אנחנו משלמים סכום לא מבוטל לעמותה של גני הילדים עבור צהרון (מעל 200 ש'ח)
הם התנו את התשלום בפתיחת הצהרון
ההורים מחויבים להרשם לצהרון דרך המפעיל ובנוסף כל חודש לשלם לגן עבור תוספת לצהרון
יש לציין שבעת הרישום אין שום הבהרה או מידע על כך
הדרישה לתשלום הגיעה רק לאחר תחנונים של הורים שיפתח הצהרון והגן התמהמהה בלי שום סיבה..
מבירור שעשיתי אף גן עמותה או עיריה בסביבה אינו גובה תשלום נוסף, מישו נתקל בתופעה?

אשמח לדעת האם זה חוקי? אם לא אצל מי ניתן להתלונן?

כל מידע יעזור לי

• הוסף לסימניות
ואם זה לא חוקי מה תעשי ?

(העמותות יש להם עו"ד מספיק ממולח כדי למצוא סעיף שזה יהיה חוקי)

• הוסף לסימניות
אנחנו משלמים סכום לא מבוטל לעמותה של גני הילדים עבור צהרון (מעל 200 ש'ח)
הם התנו את התשלום בפתיחת הצהרון
ההורים מחויבים להרשם לצהרון דרך המפעיל ובנוסף כל חודש לשלם לגן עבור תוספת לצהרון
יש לציין שבעת הרישום אין שום הבהרה או מידע על כך
הדרישה לתשלום הגיעה רק לאחר תחנונים של הורים שיפתח הצהרון והגן התמהמהה בלי שום סיבה..
מבירור שעשיתי אף גן עמותה או עיריה בסביבה אינו גובה תשלום נוסף, מישו נתקל בתופעה?

אשמח לדעת האם זה חוקי? אם לא אצל מי ניתן להתלונן?

כל מידע יעזור לי
יש כאלה שאכן גובים סכום עבור תוספת סייעת לצהרון
אצלי גבו בגן של הבת שלי 500 ש"ח חד"פ זה היה רשת של גן פרטי
ההורים רובם שלמו
אבל אנחנו בררנו והבנו שאין להם אפשרות לגבות מאיתנו עוד סכום
פנינו למפקח של הצהרונים והוא פנה אל הגן והם הפסיקו לבקש מההורים כל רגע את הסכום
כיום הבן שלי נמצא בגן פרטי שם דורש סכום חודשי בסך 50 ש"ח
אני משלמת כי זה לא רשת וחשוב לי לשמור על שם טוב וקשר טוב עם המנהלת שמאד קשובה לגן ואלי

• הוסף לסימניות
מפעיל הצהרון שהוא גם מפעיל הגן גובה את התשלום עבור הצהרון כל תשלום אחר לגן הוא גניבה תפנו למפעיל הרשת או העיריייה כל גבייה שקשורה בעמותה משמעותה שאינה לפי דרישת החוק
בכל אופן הכי פשוט לא לשלם אלא אם כן ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה