דרוש מידע האם זה חוקי?

• הוסף לסימניות
קיבלתי את זה במייל
‏‏לכידה.PNG

(זה נכון אבל רציתי לדעת אם זה חוקי לגבות מהאשראי)

• הוסף לסימניות
קיבלתי את זה במייל

אם נתת מספר אשראי לתשלום
אז יגבו משם
למה לא?
איך מותר להם לשמור פרטי אשראי?
חוקי זה לשלם...
אני בכלל לא בטוח שאני צריך לשלם עפ"י חוק (לא מדבר דעת תורה) אחרי שכשלא עבר התשלום הקודם התקשרתי אליהם שלא ירד לי כסף והם אמרו לי שלהם הכסף נכנס... איך שביררתי את זה אם היתה שיחה כזאת עפ"י חוק (ושוב רק עפ"י חוק) אני פטור

• הוסף לסימניות
איך מותר להם לשמור פרטי אשראי?

אני בכלל לא בטוח שאני צריך לשלם עפ"י חוק (לא מדבר דעת תורה) אחרי שכשלא עבר התשלום הקודם התקשרתי אליהם שלא ירד לי כסף והם אמרו לי שלהם הכסף נכנס... איך שביררתי את זה אם היתה שיחה כזאת עפ"י חוק (ושוב רק עפ"י חוק) אני פטור
מותר לשמור פרטי כרטיס אשראי במערכת מאובטחת
בדיוק כמו כל חברות הסלולאר, חשמל, מים, מוסדות לימוד וכו'

גם אם טעו בטלפון
לך אסור לגנוב
גם לא בחסות החוק. (שכנראה אין כזה חוק)

לך, שלם להם את המגיע להם.

• הוסף לסימניות
גם אם טעו בטלפון
לך אסור לגנוב
גם לא בחסות החוק. (שכנראה אין כזה חוק)
אני ממש לא בטוח בזה, כי אם אמרו שאין חוב הם לא יכולים לחזור בהם (כמובן, עפ"י חוק)
לך, שלם להם את המגיע להם.
וממש תודה שאת מטיפה לי מוסר, אני בסך הכל שאלתי מה החוק לא יותר מזה
וזה חוץ מזה ששילמתי מיד ששלחו מייל כי עפ"י דעת תורה אני כמעט בטוח (רק כמעט בטוח שאני) חייב לשלם-ולכן כבר שילמתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה