דרוש מידע האם זה חוקי?

• הוסף לסימניות
החוק אמור להיות שמדבר על בתי מרקחת פרטיים, ולא אמור להיות קשור לבתי מרקחת של הקופות עצמן.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה לגבי מרשם מבית חולים- בית מרקחת בקופה מקבל?
ובית מרחקת פרטי?

• הוסף לסימניות
ועכשיו אני אוחזת שאני קונה בקופה שלי הוא בכלל לא דורש ממני מספר זהות אלא כרטיס חבר אם אני רוצה שזה יהיה בהו״ק. וכמובן אני בלי הכרטיס אז מעבירה אשראי בלי שום צורך שיהיה רשום תחת איזה מבוטח קניתי אותה.
ואת לא צריכה להעביר כרטיס חבר כדי לקבל תור?
אצלינו בשביל לקבל תור צריך להעביר כרטיס, כך שמי שלא חבר בקופה לא יכול לקנות.

• הוסף לסימניות
ובית מרחקת פרטי?
שניהם אמורים לקבל, בקופה לפעמים צריך חתימה מרופא של הקופה.

• הוסף לסימניות
ואם צריך לקנות במיידי?
פעם נתנו לי בקופה מרשם של בית חולים- ככה ועכשיו לצורך כלשהו חשוב לי לדעת מה הנוהל המקובל

• הוסף לסימניות
בית מרקחת חייב למכור גם לחברי קופות אחרות
חוק שנכנס לתוקף לפני כשנתיים.
גם תרופות מרשם, אלא שאז הוא לא חייב לתת את ההנחות.
הרבה מהתרופות הם אותו מחיר בלי הנחה.
בדרך כלל תרופות וותיקות [אנטיביוטיקה וכדומה].

• הוסף לסימניות
ובית מרחקת פרטי?
אני במאוחדת
היה לי מרשם מבית חולים וקניתי רגיל בקופה
לא יודעת מה הנוהל אצל כולם אצלי לא היה בעיות בזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה