שואב שוטף האם זה לעניין שמשפחה ששוכרת דירה תנקה במוצאי שבת את הבית עם השואב שוטף של המשפחה המשכירה?

• הוסף לסימניות
משום מה זה מרגיש לי מכשיר יותר רגיש,
סתם בגדול מה דעתכם על שימוש במכשירי חשמל אצל המשכירים?

• הוסף לסימניות
למה לא לשאול מראש?

• הוסף לסימניות
אם יש למשפחה השוכרת מכשיר כזה וזה לא משחק בידי הילדים אז למה לא?
כמובן בבקשת אישור לשימוש

• הוסף לסימניות
אם לא סיכמו מראש שאפשר להשתמש אז אסור להשתמש במכשירי החשמל,
חוץ ממזגן.
לנו היה מיניבר כשר לשבת, היינו מסכימים לאורחים להשתמש בו...

בשואב שוטף ספציפי, אני לא חושבת שבעל הדירה היה מסכים, במיוחד שהוא מצריך טיפול של לשים מים אם אין, לרוקן את המיכל, שאלו דברים שאחד שלא מתמצא בזה יכול לקלקל את המכשיר והאחריות והבושה, על האורח....

• הוסף לסימניות
משפחה ששוכרת דירה
צריכה לנקות אחריה?
ברור להשאיר בית שפוי
אבל נקיון לא כלול במחיר?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה לעניין

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה לנקות בעצמי, על פני שישתמשו בטינקו, שהוא מכשיר רגיש ובמקרה שלא ירוקנו אותו יקבל את פני ניחוח חריף...:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה