דרוש מידע האם זה מזויף?

• פותח הנושא lab
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש בידי שטר של 100 ש"ח שאני לא מצליח להפקיד במכונה
האם זה אומר שהוא מזויף?
במילים אחרות:
עד כמה רמת הזיוף יכולה להיות גבוהה?
לכאורה יש עליו את כל הסימנים
יש אלמנט מסוים שזייפנים לא יידעו לעשות? שאדע לבדוק על השטר

• הוסף לסימניות
יש בידי שטר של 100 ש"ח שאני לא מצליח להפקיד במכונה
האם זה אומר שהוא מזויף?
במילים אחרות:
עד כמה רמת הזיוף יכולה להיות גבוהה?
לכאורה יש עליו את כל הסימנים
יש אלמנט מסוים שזייפנים לא יידעו לעשות? שאדע לבדוק על השטר
עדיין לא אומר.
צריך לנסות שוב, ולפעמים מכונה אחת מקבלת שטר זה והשניה לא

• תודה
Reactions: lab
  • הוסף לסימניות
בשתי מכונות זה לא עבר.
ובעל המכולת המחוספס הניף את השטר אל מול הפלורוסנט וקבע בנחרצות: "כבר 20 שנה אני קופאי. זה שטר מזויף!"

פשוט נראה לי הזוי רמה כזו גבוהה של זיוף

• הוסף לסימניות
ובעל המכולת המחוספס הניף את השטר אל מול הפלורוסנט וקבע בנחרצות: "כבר 20 שנה אני קופאי. זה שטר מזויף!"
נו, אז איך ידע? היי שואל אותו איך הוא יודע...

• הוסף לסימניות
בשתי מכונות זה לא עבר.

אפשר להחליף בבנק שטר מזוייף!
לא?

• הוסף לסימניות
היה לנו פעם גם כזה סיפור הלכנו לצ'ינג' והחליף לנו לאחר!

• הוסף לסימניות
בשתי מכונות זה לא עבר.

20 שנה קופאי..... השטרות של היום קיימים רק כ-5 שנים.
זה שלא מופקד בכספומט זה לא אומר כלום, קרה לי מליון פעמים גם עם שטרות שהוצאתי מאותו הכספומט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה