האם זה מסוכן שהמייל שלי פתוח במקומות נוספים? לפי כתובת IP >>>

• הוסף לסימניות
שלום צריכה קצ תהסבר על הIP
המייל כתב לי התראה שהמייל פתוח במקום נוסף- בדקתי איפה נמצא ה IP של הדפדפן הנוסף- באיזה אתר של מציאת כתובת לפי IP
והגעתי למקום ערבי בישראל- ליד כרמיאל.

השאלה אם זה נורמלי?
מסוכן?
מתכנתים הבו עצה!!

נסו לשמור על עניניות-
אם יש למישהוא עצה מעשית או הדרכה- אשמח לשמוע

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
לא בטוח שיש בעיה. לא בטוח שאין.
הפתרון פשוט: להתנתק מכל החשבונות המחוברים, להתחבר מחדש ולהחליף סיסמא.
זה הפתרון בהחלט ובמיידי.
עצה טובה לכל השומעים והשומעות-להקדים רפואה למכה...ולכן תמיד להיכנס במקומות ציבוריים (כולל הכל חוץ מהמחשב נייד/ביתי האישי המעוגנים בסיסמא ליוזר) בגלישה בסתר ולהתנתק מיידית לאחר שימוש.

• הוסף לסימניות
ודרך אגב, הרבה פעמיים הIP שמזוהה זה הIP של הספק ולאו דווקא שלך בבית
(נגיד מבדיקה שעשיתי הכתובת שלי נמצאת בתל אביב ואני לא בדיוק באזור:sneaky:)

• הוסף לסימניות
ודרך אגב, הרבה פעמיים הIP שמזוהה זה הIP של הספק ולאו דווקא שלך בבית
(נגיד מבדיקה שעשיתי הכתובת שלי נמצאת בתל אביב ואני לא בדיוק באזור:sneaky:)
זה אני יודעת- אבל יש כמה כתובות ביחד- ואחת לדוגמא מירושלים וספק רימון-
לי יש אינטרנט רגיל של בזק וסינון של כשרפליי- וזה מתל אביב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה