דרוש מידע האם זה מעשי לשלוח ילדים עם משלוחי מנות כשהם רכובים על הוברבורד?

• הוסף לסימניות
אם את בני ברקית זה דווקא רעיון!

ניסיתי את זה בשנה שעברה וכולם היו מרוצים!!!

בירושלים נראה לי לא מתאים כי יש כבישים סואנים בין שכונה לשכונה, אבל בני ברק זה שכונה אחת גדולה ומישורית.

נסיעה טובה :cool:

• הוסף לסימניות
אם כן איפה יש בבני ברק השכרה שיש להם כמה מכשירים לכמה שעות?
תלוי כמה הם מתורגלים בנסיעה על הוברבורד...
מי שרגיל לנסוע על זה שולט כל ההוברבורד כמו על הרגלים שלו כמעט, ומי שלא יודע, או משתמש לעיתים רחוקות - לא הייתי ממליצה לך....

• הוסף לסימניות
לא הייתי עושה זאת בחיים!
ילדים בעלי נסיון ברכיבה על הוברבורד, והם מיומנים, ניחה, וגם הם צריכים שמירה משמים.
אבל ילד שלא רגיל לזה?? ה' ירחם! זה כ"כ מסוכן!!! תחשבי טוב לפני שאת מסכנת אותם ואת ההולכים לצידם..
(שלא לדבר על משלוחי המנות שלא יגיעו ליעדם..)

• הוסף לסימניות
תתפלאי אך יש ילדים שרוכבים מדהים!!! אצלינו זה היה ממש אטרקציה!!!

מדהים מדהים, ירכבו הנערים בלי המשלוח עליו עמלתי בשעות הלילה הקטנות אמש...
זה לא בריא ללב שלי...

• הוסף לסימניות
לא מעלה על הוברבורד בכלל!!
בטח לא במדרכות העקומות של בני ברק
מה רע ללכת ברגל
כל הכיף של פורים

• הוסף לסימניות
הסיכום הוא כזה- אם הילדים שלך מיומנים תשלחי אותם-זה כיף ומהיר אם לא ח"ו סכנה להם ולמשלוח מנות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הסיכום הוא כזה- אם הילדים שלך מיומנים תשלחי אותם-זה כיף ומהיר אם לא ח"ו סכנה להם ולמשלוח מנות
גם ילד מיומן ביותר יכול לשבור מפרקת... אני בכוונה לא מעלה פה סיפורי מקרה כדי לא להבעית ... אבל כחובשת ועובדת באיחוד הצלה אני באמת מזדעקת על כל אחד שנותן את הדבר הזה לילד במיוחד כשהוא ללא קסדה... אותם הורים שנותנים לילדים לשחק בנפצים כנראה נותנים גם לילדים שלהם רשיון לנהוג בכלי הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה