לעולם את תביאו ש'ק פתוחשלום
היועץ משכנתא שלי ביקש ממני צ'ק פתוח כצ'ק ביטחון. האם זה מקובל ובטוח...?
תודה רבה
לא מקובל!שלום
היועץ משכנתא שלי ביקש ממני צ'ק פתוח כצ'ק ביטחון. האם זה מקובל ובטוח...?
תודה רבה
אם כן, מספיק לכתוב לו את הסכום שהוא מבקש וזהו, נכון?אכן לא מקובל, מצד שני אני יכול להבין אותו, כי היועץ יכול לעבוד הרבה להביא הצעה טובה, ואז הלקוח הולך עם זה לבנק מתחרה ומשיג הצעה טובה יותר...
ברור, ושוב, גם זה דבר לא מקובל כלל.אם כן, מספיק לכתוב לו את הסכום שהוא מבקש וזהו, נכון?
ואז מה, הוא יעבוד בלי ששילמתי לו כלום?ברור, ושוב, גם זה דבר לא מקובל כלל.
כמו שכל היועצים האחרים עובדים בלי צ'ק מראש גם הוא יכולואז מה, הוא יעבוד בלי ששילמתי לו כלום?
בשביל זה חותמים על הסכםאכן לא מקובל, מצד שני אני יכול להבין אותו, כי היועץ יכול לעבוד הרבה להביא הצעה טובה, ואז הלקוח הולך עם זה לבנק מתחרה ומשיג הצעה טובה יותר...
כל מילה בסלעואם יש מישהו שחותם איתך הסכם [ולדעתי כל הסכם בכל תחום] והדבר הראשון שהוא צריך זה צ'ק פתוח זה הנורה אדומה הכי בוהקת לרמת היושר שלו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים