קצת מוזר השאלה הזאתאני שמחה לשמוע שלפחות אני לא היחידה , אני קמה כל יום הערך בשעה 05:45 וישנה באזור של 12/ 1 ועובדת הרבה שעות , אם אני מגיעה הביתה אחרי העבודה במשרד והבית שקט טני יכולה לקרוס אחרי כמה דקות ואם אני יוצאת למסעדה עם חברות גם בערך בשעה 10 אני מרגישה שהעיניים שלי עומדות להיעצם ותועה לעצמי האם זה תקין / לא
ואם אני עובדת מהבית באותו יום ללא הנסיעות אני יתפקד בלי שום עייפות , למה זה ?
נסיעות זה דבר מעייף!!אני שמחה לשמוע שלפחות אני לא היחידה , אני קמה כל יום הערך בשעה 05:45 וישנה באזור של 12/ 1 ועובדת הרבה שעות , אם אני מגיעה הביתה אחרי העבודה במשרד והבית שקט טני יכולה לקרוס אחרי כמה דקות ואם אני יוצאת למסעדה עם חברות גם בערך בשעה 10 אני מרגישה שהעיניים שלי עומדות להיעצם ותועה לעצמי האם זה תקין / לא
ואם אני עובדת מהבית באותו יום ללא הנסיעות אני יתפקד בלי שום עייפות , למה זה ?
למרות שאת המנוחה שלי אני עושה את זה בנסיעותנסיעות זה דבר מעייף!!
אם את מצליחה - מעולה!למרות שאת המנוחה שלי אני עושה את זה בנסיעות![]()
התענוג הכי גדול זה לנוח בנסיעות!אם את מצליחה - מעולה!
התענוג הכי גדול זה לנוח בנסיעות!
אם את מצליחה - מעולה!
אדרנלין גבוה. שמעת על זה?למה זה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים