דרוש מידע האם זה נורמלי?! מתי אתם הולכים לישון?

מצב
הנושא נעול.
בלת"ק
לדעתי בן אדם שקם ב6 וחצי ולא נח בכלל במשך היום.זה הגיוני שלא יהיה לו כח לשרוד עד הלילה.....

אני שמחה לשמוע שלפחות אני לא היחידה , אני קמה כל יום הערך בשעה 05:45 וישנה באזור של 12/ 1 ועובדת הרבה שעות , אם אני מגיעה הביתה אחרי העבודה במשרד והבית שקט טני יכולה לקרוס אחרי כמה דקות ואם אני יוצאת למסעדה עם חברות גם בערך בשעה 10 אני מרגישה שהעיניים שלי עומדות להיעצם ותועה לעצמי האם זה תקין / לא
ואם אני עובדת מהבית באותו יום ללא הנסיעות אני יתפקד בלי שום עייפות , למה זה ?

אני שמחה לשמוע שלפחות אני לא היחידה , אני קמה כל יום הערך בשעה 05:45 וישנה באזור של 12/ 1 ועובדת הרבה שעות , אם אני מגיעה הביתה אחרי העבודה במשרד והבית שקט טני יכולה לקרוס אחרי כמה דקות ואם אני יוצאת למסעדה עם חברות גם בערך בשעה 10 אני מרגישה שהעיניים שלי עומדות להיעצם ותועה לעצמי האם זה תקין / לא
קצת מוזר השאלה הזאת
כל בן אדם והמסוגלות שלו
ברור שלא נימצאים בפעולה מין הסתם שהגוף ישר קורס
ככל שאת יותר בפעולה את יותר ערנית...

נסיעות זה דבר מעייף!!

קראתי רק חלק מהתגובות האמת..

אני בד''כ ישנה הרבה פחות,
אבל כבר ב1-2 בצהריים אני מרגישה שהעניים נעצמות מאליהן..
מנצלת את הנסיעות להתנמנמות עד כמה שאפשר ולפעמים כן ישנה איזו שעה בצהריים וממשיכה הלאה..
אבל בפעמים שכן ישנתי מוקדם, לא זכור לי שהרגשתי הבדל דרסטי מלבד הבוקר,
מה שקורה ב2 בצהריים יקרה ב7-8 בערב.
וב''ה הכל תקין.
בהתחלה חשבתי שמשהו עובר עליי, אבל כשקלטתי שהכל תקין תודה לה',
הבנתי שפשוט זו אני, טיפוס כזה שמתעייף מהר.
ומבחינתי זה אתגר דווקא לעשות את ההיפך.
(האמת שלא זכור לי אי פעם שהגעתי המוגלובין מעל 12 אולי זה קשור..לא יודעת.)

רק אני רואה סביבי אמהות עייפות עייפות שקורסות ב5 בערב
שמחזיקות עיניים פקוחות בכח בשביל לעשות מה שצריך
שערות על בטריה עם אפס הטענה
שההספקים שלהם מ8 בערב עד 12 בלילה שווים לשעה אחת עבודה עירנית
????

באיזה יקום גרים האנשים פה שחושבים שזה לא נורמלי שבן אדם. אישה. קורסים ב10:00 אחרי יום שלם של עירות???
שחושבים שצריך להשלים עם זה, שככה זה, יש אנשים שמתעייפים מהר?
מאחלת לכם שאף פעם לא תדעו מה זה להתעייף מהר :)

אדרנלין גבוה. שמעת על זה?
אני זוקפת לזכותו את רוב שעות העירות הטובות שלי.. יותר מהאמונה שאני לא זקוקה להרבה שעות שינה, כי יש ימים עם מטלות מעצבנות שאני רק שומעת את המיטה קוראת לי..

זוכרת שאחרי לידת הבכור שלי הייתי כ״כ מרוגשת שלא ישנתי (אחרי לידה של כמעט יום) כמעט יומיים.. עם הפסקות שינה קצרות..
אחכ נכנסתי למסלול ועד היום לא השלמתי את השעות שינה הללו..

באופן כללי מי שממש חוב לה לתפקד אחרי העייפות, שתסחוב את עצמה עוד קצת ועוד קצת ועוד קצת עד שתעבור לגמרי את השעה ואז יהיה לה מרץ ואנרגיות 'מחודשות'.
במקרה הטוב למחרת היא תיקרוס. במקרה הרע אחרי תקופה. אבל לא נורא.... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה