אני כעיקרון גם קמה בסביבות 6:00-6:30 והולכת לישון בסביבות 1:30-2:00 בלילה, אני עייפה עוד הרבה לפני אבל איכשהו נמרחים... (אני עובדת 8 שעות ביום ג"כ)השאלה שלי : אם יש כאן מישהי עם אותם נתונים כמו שלי , שישנה פחות וזה מספיק לה???
ובעברית?קשה נוראות. יש ימים שאני מרגישה זומבית
תתנחמו באיך שהיא נראית עכשיווהבית לבינתיים נראה כמו חורבת רבי יהודה החסיד![]()
וגם חשוב להיות עסוקים - זה התרופה הכי טובה.לכן חשוב שכמו שעושים מאזן כלכלי
אז חשוב מאוד לעשות מאזן גופני
לאיש משהו שמלחיץ אותך או מעצבן אותך ואמור להיות אחרי 10 בערב?
(סליחה על השאלה הנאכסית, אני רק מנסה לעזור.)
אני כבר לא יכולה לספור את כמות הפעמים ש"רכבו" על השם ניק שלי.לא הבנתי מה הבעיה
תותית מפונקת
זה סביר למפונקים.
בוודאי שאני הולכת (משתדלת לא לצאת סתם לאירועים מיותרים , אלא מה שצריך)מה את עושה באירועי ערב?
לא הולכת?
אם כן הולכת - אולי,
אולי זה נובע משיעמום???
לא מבינה למה את חושבת שזה בעייהלא
אני מתחילה להיות עייפה עוד לפני כן
אבל לקראת 22:00-23:00 זה כבר פשוט חובה לצנוח למיטה...
אני כבר לא יכולה לספור את כמות הפעמים ש"רכבו" על השם ניק שלי.
בוודאי שאני הולכת (משתדלת לא לצאת סתם לאירועים מיותרים , אלא מה שצריך)
באירוע עצמו- בגלל המוזיקה והחברה , אני לא מרגישה את העייפות
אבל אחר כך...
זה דופק לי את כל היום!! אני פשוט לא מצליחה לתפקד ביום שלאחר מכן.
בכל פעם שאני הולכת לישון מאוחר , ולא חשוב מאיזו סיבה- זה משבש לי את היום.
מזכיר לי את אמא שלי. זו נראה לי הסיבה חרוב ייסורי המצפון שמלווים אותו בחיים.לא יודעת,
אני עם שלושה קטנטנים בלע"ר
עובדת 7 שעות בחוץ ולא ישנה לפני אחת בלילה
בית עם קטנים ואני חייבת לישון כשהבית נוצץ וזה כולל שטיפה, כיורים מבריקים ובגדים בארונות וגם כמובן זמן איכות עם עצמי,זמן איכות עם הבעל...ככה מגיעים לאחת ויותר
ובשש על הרגליים
אבל לא מפריע לי כי אני שורדת יפה
מקסימום 10 דקות על הספה וחוזרים למציאות.
אויש, @לילה אחד - אולי את אחותי?מזכיר לי את אמא שלי. זו נראה לי הסיבה חרוב ייסורי המצפון שמלווים אותו בחיים.
רוב הנשים לא אמורות לתפקד כך, זה חריג.
שמחה בשבילך
כותבת את זה בשביל @תותית מפונקת ועוד כמה כמוני![]()
אם כך, טוב שהוא נרדם בשמונה ולא בעשר...במעון מעירים אותם בערך ברבע ל3
לא משנה כמה מוקדם אני שמה אותו במיטה, לפני 8 ורבע/וחצי אין סיכוי שיישן
חן חן לך גברת מושלמת ....לא יודעת,
אני עם שלושה קטנטנים בלע"ר
עובדת 7 שעות בחוץ ולא ישנה לפני אחת בלילה
בית עם קטנים ואני חייבת לישון כשהבית נוצץ וזה כולל שטיפה, כיורים מבריקים ובגדים בארונות וגם כמובן זמן איכות עם עצמי,זמן איכות עם הבעל...ככה מגיעים לאחת ויותר
ובשש על הרגליים
אבל לא מפריע לי כי אני שורדת יפה
מקסימום 10 דקות על הספה וחוזרים למציאות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים