האם זה נכון- צהרון חינם ממשרד החינוך?

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי;971106:
כן, גם הבת שלי אבל הבנתי שזה עולה תשלום סמלי זה לא בחינם.

זה אמור להיות חינם, אלא אם כן מישהו החליט לגזור קופון מכל העסק הזה...

• הוסף לסימניות
בירושלים זה לא חינם. משהו כמו 100 שח להורים עובדים ב125% משרה (אברך נחשב מאה אחוז) ו200 להורים לא עובדים.

• הוסף לסימניות
צילה-צהרי יום להעשרה, מופעלת בשלב זה בישובים בדרוג סוציואוקונומי 1-3

לגבי העלויות צירפתי פה תשובה של רפרנטית של צילה אזור ירושלים מתוך או''ח:

"מאת: שרון שני
תאריך: 17/01/13 שעה: 20:12
עלות
שלום רב
ככלל, תכנית ציל"ה אינה כרוכה בתשלום ברשויות המאושרות: בית שמש, אבו גוש, חברון, קרית ארבע, ביתר עלית, מודיעין עלית וקריית יערים. גם העיר ירושלים נכנסה לתכנית ציל"ה, אולם במתכונת שונה- התשלום יקבע ע"פ קריטריונים אשר יפורסמו לכלל ההורים בקרוב".

גם באלעד הצהרונים מופעלים חינם.

אלינו גובים תשלום רק על החצי השעה הנוספת עד 4.00
ושנה הבאה שהגנים יעבדו עד 2.00 הצהרונים יהיו חינם עד 4.00

• הוסף לסימניות
האם יש מישהי מירושלים,
שיש לה מידע לגבי צהרונים של גילאי כיתות א' - ג'?

• הוסף לסימניות
מישהו פה יכול להסביר לי למה בבית ספר של הבת שלי בבני ברק דורשים 180 שקלים עבור הצהרון
ואילו בבתי ספר אחרים בבני ברק זה בחינם????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;971394:
מישהו פה יכול להסביר לי למה בבית ספר של הבת שלי בבני ברק דורשים 180 שקלים עבור הצהרון
ואילו בבתי ספר אחרים בבני ברק זה בחינם????

למה את חושבת שמישהו פה יסביר לך את זה?
תפני יפה ובנימוס למזכירות של בית הספר, או להנהלה, ותבקשי הסברים.
במידה והם לא יניחו את דעתך תפני, עדיין בנימוס, למשרד החינוך ולעירייה.

אפשר לדבר עם בני אדם, הם לא נושכים.

• הוסף לסימניות
מענין- במכתבים שקיבלו בגנים בירושלים כתבו להעביר סך 150 בערך, ולא כפול מס' חדשים, זה נראה כמו תשלום חד פעמי, מישהו ראה את הטפסים?

• הוסף לסימניות
יש להפריד בין גני הילדים לבי"ס/ ת"ת
ההבדל הוא שבגני הילדים התקצוב הוא 100 % ולכן לא גובים תשלום מההורים.
ובבתי ספר שהם תחת ההגדרה של מוכר שאינו רשמי התקצוב הוא רק 75%
או הת"תים שהם בהגדרה של מוסד פטור התקצוב הוא רק 55% ולכן המוסדות הנ"ל גובים כסף מההורים להשלמת התקצוב, וזה חוקי לכל דבר.
ואם הבתי ספר לא גובים תשלום זה בגלל שהם כנראה עדיין לא קלטו שהם לא מקבלים תקצוב מלא,
כשיפול האסימון הם יגבו כי הם לא יכולים לממן את העסק...
בכל הנ"ל מדובר על העיר ב"ב.

• הוסף לסימניות
האם זה חובה לשלוח לצהרון או שרק מי שרוצה??
בגן של הבת שלי זה עולה 100 ש"ח עד 3 ורבע ואין מספיק רישום
אז הולכים לאחד כמה גנים יחד מהשעה 1 עד 3 ורבע.
האם זה נשמע לכם הגיוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה