מידע שימושי האם זה נכון שבבית שמש. בוטל הסגר??

• הוסף לסימניות
זה לא משנה.
מה שמשנה עכשיו, זה שאת העוצר אף אחד לא אוכף (בכניסה לרמת בית שמש ג' אין אפילו שוטר אחד!!!)
אבל את הלימודים (ההכי מדבקים!!!!) סגרו לנו :(
זה אולי לא משנה, אבל את כתבת "עיריה זבל".

• הוסף לסימניות
זה אולי לא משנה, אבל את כתבת "עיריה זבל".
לא סותר.
עדיין חושבת כך.
מה לעשות???
אני הייתי השעיר לעזאזל שלהם? (ע"ע הרבה יותר חולים בעיר הותיקה, כמעט אין חולים בקריה החרדית, אבל העוצר על הקריה החרדית), לכן הם השעיר לעזאזל שלי (חייבת להוציא על מישהו את העצבים :mad:)

• הוסף לסימניות
בבית שמש יש לנו מחר בית ספר - חינוך עצמאי.
בכל מקרה כרגע השכונות חפציבה ורמה ב' פשוט אחרי הגל הגדול...
ולכן נמלטו מהסגר.

• הוסף לסימניות
הת"ת נמצא בקריה - כרגיל בינתיים...

• הוסף לסימניות
אני לא מבין איך ניתן להכניס לסגר ולסגור מוסדות כשלא עונים על השאלות הבאות
- כידוע לכולם שהבדיקות לא אמינות ב100 % אלא בערך ב70%, אז שיסגרו 70 %
- אלו שהיו חולים מאומתים לא צריכים לסבול
- ובעיקר, ודאי שאין להחשיב את אלו שאינם לומדים בעיר.

וכמה שאלות על הסגר
אם אני גר מחוץ לשטח אדום בוהק ורוצה להכנס לבוהק בערב אני יכול? ואם אני תושב שם?
תושב אדום בוהק שלומד מחוץ לאדום בוהק, ויוצא רק בשעות שאין סגר יכול לחזור בשעות שיש סגר?

הערב המשטרה חסמה את היציאה מנוה יעקב לכיון בית חנינה ועטרות
נוצר פקק גדול ומלא ערבים צפרו ויצאו לכביש..
נסעתי משם, ולאחר חצי שעה חזרתי, כל הכבישים היו פתוחים, ולא היתה שום ניידת בשטח, ועל הכביש היה פזור החוטים של החסימה של המשטרה..

אין לי מושג מה היה בחצי שעה שלא הייתי, אבל כנראה שגם למשטרה אין מדי אמביצי'ה ללכת על הראש שלנו...

• הוסף לסימניות
וכמה שאלות על הסגר
תושב אדום בוהק שלומד מחוץ לאדום בוהק, ויוצא רק בשעות שאין סגר יכול לחזור בשעות שיש סגר?
לשתי השאלות כן

• הוסף לסימניות
הערב המשטרה חסמה את היציאה מנוה יעקב לכיון בית חנינה ועטרות
נוצר פקק גדול ומלא ערבים צפרו ויצאו לכביש..
נסעתי משם, ולאחר חצי שעה חזרתי, כל הכבישים היו פתוחים, ולא היתה שום ניידת בשטח, ועל הכביש היה פזור החוטים של החסימה של המשטרה..

אין לי מושג מה היה בחצי שעה שלא הייתי, אבל כנראה שגם למשטרה אין מדי אמביצי'ה ללכת על הראש שלנו...
גם אני ישבתי בפקק הזה אבל בכניסה לנווה יעקב, ב"ה שזה כל מה שגרם לזה, כבר חשבתי שהיתה תאונה.

• הוסף לסימניות
וכמה שאלות על הסגר
אתה מדי בוהק יזהו אותך גם בלילה במחסום:rolleyes:

• הוסף לסימניות
דרך אגב
השכונה היחידה (!) בארץ שנכנסת לסגר בפעם השלישית זה הקריה החרדית-נחלה ומנוחה בבית שמש

• הוסף לסימניות
דרך אגב
השכונה היחידה (!) בארץ שנכנסת לסגר בפעם השלישית זה הקריה החרדית-נחלה ומנוחה בבית שמש
המעלה שיש שם שיש ממש ליד חניוני ענק =הרצוג לוי אשכול בן זאב והכניסה רגלית חופשית מאלף ואחד פרצות כך שחוץ מהחנויות זה כמעט לא מזיז לאף אחד=רק קצת תעסוקה בפרט שחינוך בסגר האחרון היה רשמי וגם עכשיו רוב רובם של המוסדות פתוחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה