דרוש מידע האם זה נכון שגזירת המעונות של "איווט האיום" נדחתה לתשפ"ד??

• הוסף לסימניות
כי רשמתי את הבת שלי למעון לתשפ"ג
וקיבלתי תשובה שזה ועדת קבלה
ואמרו לי שצריך לשלוח תלושים ששני ההורים עובדים
וכששאלתי אותם ששמעתי שהגזירה נדחתה אמרו לי שהם לא מכירים כזה דבר
מה עושים?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי מאתרי החדשות החרדים - בעקבות הפרישה של סילמן וכדי להבטיח את הישארותו של ניר אורבך בקואליציה, אורבך וליברמן חתמו על הסכם לדחית מתווה המעונות בשנה.
פורסמה גם תמונה שלהם לוחצים ידים על ההסכם הזה.
נראה לי שזה נכון.
לא יודעת למה במעון אומרים לך אחרת... :unsure:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן, כך כתבו,
בעקבות האולטימטום שהציב לקואליציה מקודם יותר היום (חמישי), חבר הכנסת ניר אורבך (ימינה), כשאחד התנאים להישארותו כחבר בקואליציה הוא ביטול גזירת המעונות, אורבך נועד כעת לפגישה עם שר האוצר אביגדור ליברמן בניסיון לפתור את המשבר.

בתום המפגש נמסר כי השר ליברמן וח"כ אורבך סיכמו שיש לעשות כל מאמץ לייצב את הקואליציה ובתוך כך סיכמו על ביטול גזירת המעונות לשנת 2023 ודחייתו לשנת 2024.
ציטוט

• הוסף לסימניות
יתכן שזה עדיין לא נחקק חוקית..
וגם לא אתפלא אם ליברמן פתאום יחזור בו, אחרי שהוא יראה שהעניינים חזרו למצב של שליטה..

• הוסף לסימניות
תתקשרו ישירות לתמ"ת ותשאלו מה לעשות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה