מידע שימושי האם זה נכון שהבתים באנגליה הם בלי חלונות?

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים עכשיו לשכור דירה,
מצאנו דירה לכאורה מושלמת אבל הבעיה היא שאין שם חלונות נורמלים
אלא רק שני חלונות אנגליים.... ועוד חלון אחד לחדר המדרגות...

דווקא בכלל לא מרגישים חנוק בדירה, אבל מעניין אותי לדעת האם יש לזה השלכות מבחינה בריאותית
חברתי טוענת שבאנגליה אין חלונות כלל בבתים, והאנשים חיים וקיימים באושר ועושר - האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים עכשיו לשכור דירה,
מצאנו דירה לכאורה מושלמת אבל הבעיה היא שאין שם חלונות נורמלים
אלא רק שני חלונות אנגליים.... ועוד חלון אחד לחדר המדרגות...

דווקא בכלל לא מרגישים חנוק בדירה, אבל מעניין אותי לדעת האם יש לזה השלכות מבחינה בריאותית
חברתי טוענת שבאנגליה אין חלונות כלל בבתים, והאנשים חיים וקיימים באושר ועושר - האם זה נכון?
כן, באנגליה הייתה בעבר גזירה על היהודים שאסור שיראו את פניהם ברחוב, ולכן הם התחילו לבנות כך שהסירקולציה של האוויר מגיעה מהאדמה בשיטה מיוחדת, וגם האור אותו דבר (ואפילו גילו שבצורה כזאת רק הקרניים הטובות של השמש נכנסות, ולכן אין לתינוקות אנגלים אף פעם חוסר בויטמין D). השכנים הגויים ראו כי טוב והתקנאו ולכן גם התחילו לבנות באותה שיטה.
זאת שיטה ממש סודית. האנגלים שומרים עליה מכל משמר. הם יודעים שזה סוד קיום הממלכה שלהם, וברגע שהמידע יעבור למדינות נוספות אבוד להם. לכן כשתלך ברחובות אנגליה תראה בניינים רגילים, עם חלונות רגילים, ואפילו תדמיין לחשוב שאתה רואה בני אנוש דרך החלונות, אבל מעשה מדובר באשליה מתוחכמת מאוד שנועדה לבלבל את האויב.

תכלס, דירות בקומת קרקע (ומטה) סובלות גם מבעיה של גז ראדון.

• הוסף לסימניות
ממש מוזר, בכל הבתים שהייתי שם היו גם היו חלונות.

אמנם סגורים כל הזמן, ואנחנו בבלי דעת השארנו בלילה חלון פתוח והסבירו לנו, אבל בהחלט יש נוף ושמים וסנאים מתוקים על העצים שממול.

• הוסף לסימניות
ממש מוזר, בכל הבתים שהייתי שם היו גם היו חלונות.

אמנם סגורים כל הזמן, ואנחנו בבלי דעת השארנו בלילה חלון פתוח והסבירו לנו, אבל בהחלט יש נוף ושמים וסנאים מתוקים על העצים שממול.
כנ"ל

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל בעיקר מעניין אותי מבחינה בריאותית האם יש לזה השלכות

זאת שיטה ממש סודית. האנגלים שומרים עליה מכל משמר.

הדירה עם החלון האנגלי שאני שואלת עליה ממוקמת במרכז ארץ הקודש,
האם זה לא בנוי לפי השיטה הייחודית?

• הוסף לסימניות
יש חלונות בכל חדר, ובסלון מטבח יש רחבים מאוד בד"כ, אבל בד"כ לא פתוחים מפאת הקור.

• הוסף לסימניות
כן, באנגליה הייתה בעבר גזירה על היהודים שאסור שיראו את פניהם ברחוב, ולכן הם התחילו לבנות כך שהסירקולציה של האוויר מגיעה מהאדמה בשיטה מיוחדת, וגם האור אותו דבר (ואפילו גילו שבצורה כזאת רק הקרניים הטובות של השמש נכנסות, ולכן אין לתינוקות אנגלים אף פעם חוסר בויטמין D). השכנים הגויים ראו כי טוב והתקנאו ולכן גם התחילו לבנות באותה שיטה.
זאת שיטה ממש סודית. האנגלים שומרים עליה מכל משמר. הם יודעים שזה סוד קיום הממלכה שלהם, וברגע שהמידע יעבור למדינות נוספות אבוד להם. לכן כשתלך ברחובות אנגליה תראה בניינים רגילים, עם חלונות רגילים, ואפילו תדמיין לחשוב שאתה רואה בני אנוש דרך החלונות, אבל מעשה מדובר באשליה מתוחכמת מאוד שנועדה לבלבל את האויב.
לאט לך! עוד יש מי שיקנו את הקונספירציה הזו...
לגופה של שאלה: בדירות מרתף באנגליה אין חלונות, זה נכון. אם הם מאושרים בגלל זה - אההממ, יש בכלל אנגלים מאושרים?
השלכה על בריאות - ודאי שיש. דירה שאינה מאווררת באופן טבעי היא הרבה פחות בריאה.

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל בעיקר מעניין אןתי מבחינה בריאותית האם יש לזה השלכות

הדירה עם החלון האנגלי ממוקמת במרכז ארץ הקודש,
האם זה לא בנוי לפי השיטה הייחודית?
זהו, שיש 2 אפשרויות:
א. זה רק נראה כמו, אבל לא באמת.
ב. מישהו גילה את אזנם בפרטי השיטה, רק שקשה לי להאמין.

לגבי הבריאות, כתבתי על גז ראדון, זה נזק בריאותי.
גם העדר של קרני שמש ישירות זה לא דבר בריא, והסירקולציה של האוויר, צריך לבדוק בשטח.

אממה, לא אכחיש, הרבה זוגות חיים כך היום. אולי זה כמו לאכול סוכר לבן?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון, ולכן החלונות סגורים כל הזמן.
לא חושבת.
כלומר כשיוצאים כן משתדלים לסגור הכל, אבל בגדול אין שם פחד מגנבים כמו פה.
הרי אם היה היה יותר הגיוני לשים סורגים ולאוורר את הבית...
פשוט קר רוב הזמן.

• הוסף לסימניות
זהו, שיש 2 אפשרויות:
א. זה רק נראה כמו, אבל לא באמת.
ב. מישהו גילה את אזנם בפרטי השיטה, רק שקשה לי להאמין.

לגבי הבריאות, כתבתי על גז ראדון, זה נזק בריאותי.
גם העדר של קרני שמש ישירות זה לא דבר בריא, והסירקולציה של האוויר, צריך לבדוק בשטח.

אממה, לא אכחיש, הרבה זוגות חיים כך היום. אולי זה כמו לאכול סוכר לבן?

לירושלמים שביננו שמכירים את שערי רווחה החדש...
גם שם לכאורה אין כמעט שום פתח לכניסת אוויר (למעט דלת הכניסה, אבל המקום כה גדול שכשנכנסים עמוק לתוך הטורים הפנימיים לכאורה אין שום פתח לכניסת אוויר)
ואף על פי כן לא מרגישים שם תחושה חנוקה, וכן יש עובדים שנמצאים שם 7-8 שעות ביום, ולא נודע על נזק בריאותי

כך גם בדירה שאנו מתלבטים לגביה, היא לא מרגישה חנוקה, אבל בתכלס כמעט אין מקורות אוויר
(מהבחינות האחרות כמו גודל, מיקום ומחיר היא מצויינת:))

לכן מעניין אותי לדעת עד כמה זה נורא..

• הוסף לסימניות
גם בארה"ב
לא רק שהחלנות סגורים, אם תפתחי אותם, תפעילי את מערכת האזעקה:)
כנראה שיש מערכות איוורור מאוד משוכללות

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון שאין חלונות באנגליה, אני הייתי בכמה וכמה דירות שם (בלונדון) ויש חלונות גבוהים ורחבים, יותר מבארץ...

• הוסף לסימניות
לא יודעת על מה מדבור
אני ראיתי והייתי באנגליה בהמון דירות עם חלונות בכל חדר

בכמה ערים

• הוסף לסימניות
כלומר כשיוצאים כן משתדלים לסגור הכל, אבל בגדול אין שם פחד מגנבים כמו פה
בלילות בהחלט. ככה אותנו לימדו לא לישון עם חלון פתוח בלילה.
והגנבים שם הם הכושים...

אין ספק שהדירות שם חנוקות וממש לא מאווררות כמו כאן, ואני מדברת על הקיץ כשלא קר.
שלא לדבר על זה שכל הבית ספון שטיחים אז גם אי אפשר לשטוף ולאוורר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה