דרוש מידע האם זה נקרא זול? לסירי סולתם?

• הוסף לסימניות
אחרי הנחות זה יוצא לי 669 ש"ח

1711104254197.png

• הוסף לסימניות
לא כתבת כמה ליטר זה כל סיר,
אבל בד"כ בערב פסח למשנת יוסף יש סירים של סולתם
במחירים שאני לא מוצאת כל השנה בשוק

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שסולתם של היום זה מותג מדבקה
לא משהו יותר מדי טוב

• הוסף לסימניות
אחרי הנחות זה יוצא לי 669 ש"ח

צפה בקובץ המצורף 1607065
הסתכלת באתר או בחנות?
כי בחנות יש למי שיש מועדון יש הנחה של 65% שזה יוצא ממש משתלם,
ולא בטוח שכדאי לך לחכות למשנת יוסף כי אי אפשר לדעת אם יהיה שם בדיוק את מה שאת רוצה, וההנחה בסולתם עלולה להסתיים.

• הוסף לסימניות
תבדקי בפוד אפי סט דומה + 2 מחבתות עלה לי בערך ככה לפני 3 שנים סדרת בלקברי שהיא סדרה מעולה. מאמינה שהמחירים קצת עלו אבל זה אחת הקניות הכי טובות שעשיתי
מדברת על גדלים די זהים. ואיכות ליגה כולל אפשרות להכניס לתנור.

• הוסף לסימניות
סיר 8 ליטר של סולתם הכי זול שהשגתי עלה לי 150 ש"ח.

• הוסף לסימניות
למה כולם אומרים לי לא לקחת אותם?
כי הישנים הכי הכי טובים?
לא יודע,
אני מאז שקניתי סיר אחד כזה החלפנו את כל הסירים לכאלו,
הטשונט, האורז, כל מה שנשרף לא נדבק בכלל, פשוט תענוג,

• הוסף לסימניות
קבלתי ממשהי:
תבנית פאי של סולתם
מארז מחבת 24 ס"מ וסיר 3 ליטר (הסוג עם הידית זהב)- סולתם
כמה זה שווה בערך?

• הוסף לסימניות
יש במכירה של פסח משנת יוסף סירים של דגם אלון
ובאתר מה שפירסמתי פה זה דגם אורן
מה עדיף? מה יותר טוב?
יש הבדל?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה