האם זה עובר?

• פותח הנושא A69
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בתור תמונה שצולמה כמעט בחושך, והיא די מגורענת?

קבצים מצורפים

• גגג Page 1.jpg
    KB 510.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מזה עובר?
רק מבחינת תאורה? כי בקטן זה נראה בסדר
מה שכן מציק זה התפיסה שלא מספיק מעניינת
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1857855:
מזה עובר?
רק מבחינת תאורה? כי בקטן זה נראה בסדר
מה שכן מציק זה התפיסה שלא מספיק מעניינת
בהצלחה!
תודה. מה זה מענינת? בשבילי זה מענין מספיק,
הבן שלי בן השנה וחצי מסתכל עלי בתימהון: מה אמא, נזכרת לצלם אותי סוף סוף?
(תמיד את מצלמת ילדים אחרים...)
איך את מגדירה מענין? ההבעה שמספרת משהו בצורה שלא צריך להסביר מה?

• הוסף לסימניות
אם את מסתכלת בתור אמא- את כמובן נגועה וזה נורמלי
בתור הסתכלות מהצד- הוא נראה חולם, באמצע תנועה כלשהי. תוסיפי לזה שהצוארון עם הגומי של הפפיון לא מסודר- התוצאה משעממת
אני טיפה מפחדת להגיב ככה שלא יגידו שאני רעה ומתנשאת... אבל אני רואה ששאלת ואת מתכוונת ברצינות למטרת למידה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1857895:
בתור הסתכלות מהצד- הוא נראה חולם, באמצע תנועה כלשהי. תוסיפי לזה שהצוארון עם הגומי של הפפיון לא מסודר- התוצאה משעממת
אני טיפה מפחדת להגיב ככה שלא יגידו שאני רעה ומתנשאת... אבל אני רואה ששאלת ואת מתכוונת ברצינות למטרת למידה
את צודקת. בפורום הזה באמת מפחיד להגיב....;);)
אבל אני חושבת שמי שמבקש חוות דעת, באמת מתכוון לקבל חוות דעת...
ומי שלא נוח לו לשמוע שהתמונה שלא לא מושלמת, אמור להוסיף בכותרת הראשית:''אלא לראותם בלבד''...
תודה מירהלה על העצות והעזרה, תודה לכל הצלמים המקסימים שנותנים מזמנם, תמשיכו!
אני אישית באמת מרגישה התקדמות מואצת ואפשר ליחס אותה לסיוע שלכם!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את ההבעה וראיתי בה עניין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1857895:
למשל זו, חוץ מהחוט של הפפיון?

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
האחרונה מקסימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה