התייעצות האם זה עוקץ?

• הוסף לסימניות
1715800553621.png

באתר
https://loans-israel.org.il/מימון-חוץ-בנקאי/
האם מסוכן לתת תאריך הנפקה ומספר זהות לגורם אנונימי?

• הוסף לסימניות
אם אתה נותן את מספר הת.ז. שלך ואת תאריך ההנפקה הרי כל המידע הפיננסי שלך המאוגד באתרים הממשלתיים גלוי לעיני כל, לדוגמא הר הביטוח, הר הכסף וכדו׳.
לכן רשמתי 01/01/1980 ! ות.ז של התינוקת..אבל מה הענין לבקש את זה? איזו תועלת הם יכולים להפיק מהמידע?
והרי גם כשאני מצרפת צילום ת.ז לגופים שונים, יש להם את המידע הזה.. לא?

• הוסף לסימניות
לכן רשמתי 01/01/1980 ! ות.ז של התינוקת..אבל מה הענין לבקש את זה? איזו תועלת הם יכולים להפיק מהמידע?
תאריך הנפקה זה לא משהו שכדאי לשחרר

• הוסף לסימניות
הם יכולים לבדוק מה האיתנות הפיננסית שלך ובכך לאשר או לא לאשר את ההלוואה ודבר שני נקודת לחץ והצקה מולך אם אתה בוחר להיות לקוח שלהם.
כאשר אני מצרף תמונת ת.ז. אני דואג לטשטש את תאריך ההנפקה.

• הוסף לסימניות
כשהמשך לאשכול, הם התקשרו לבעלי, שמם "שיא פתרונות פיננסיים"
הם דורשים 3,000 ש"ח לפתיחת תיק
איך אדע שלא גונבים אותי?
הנה החוזה שלהם

קבצים מצורפים

• לא חתום.pdf
    1.2 MB · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
אני לא ממש מתחום הפיננסים אך בעיניי יהודי פשוט לאחר שקראתי את החוזה זה נראה כמלכודת דבש. אתם משלמים מקדמה ואח״כ עוד אחוז מהכסף שתקבלו ו....
אני אישית הייתי מתרחק ממקום כזה.

• הוסף לסימניות
למה שלא תפנו לקרן ישירות? (אין לי נסיון , סתם חיפשתי)

• הוסף לסימניות
למה שלא תפנו לקרן ישירות? (אין לי נסיון , סתם חיפשתי)
אכן, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אשכולות דומים

• שכוייח!
Reactions: משך1 //
3 תגובות
עריכת הנהלה:
ההודעות הועתקו מאשכול

צפה בקובץ המצורף 2193942
המערכת של אלטשולר נמצאת בעדכון, למישהו יש מידע על צפי חזרה?
בכל מקרה אין מסחר היום.
כך שדי סביר שזה תוזמן להיום בדווקא.
כהמשך לדיון שהתחיל כאן על כדאות הקניה של דולרים או מטבע חוץ אחר עקב התחזקות השקל
ובהתאם להמלצה שלי שלכאורה גם אם תהיה עליה בחודשים הקרובים - היא לא תהיה רווחית יותר מקרן כספית או פיקדון בנקאי.
חשבתי שאפשר לשלב, אפשר לקנות דולרים ולשים אותם בקרן כספית דולרית.

השאלה היא האם אני צודק.
והאם בכלל יש משהו כזה עם כשרות, כי חיפשתי כאן בכל האשכולות הרלוונטיים ולא מצאתי.
כך או כך, אשמח למידע על קרן כזו רלוונטית או על דרך לברר מול גופי הכשרות אם יש להם כשרות על קרן כזו.
  • תודה
Reactions: השקעות R הון1 //
58 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה