התייעצות האם זה קריא?

• הוסף לסימניות
עמוד אחד של קומיקס שניסיתי לצייר בסגנון מנגה צבעוני פעם ראשונה (לא למדתי לצייר קומיקס ואני רוצה להשתפר בזה)
הקומפוזיציה טובה? כל הערה תתקבל בברכה
‏‏קומיקס צבעוני - עותק.jpg

• הוסף לסימניות
בשביל מישהי שלא למדה - וגם בשביל מי שכן, את מציירת מהמם!!!
כל הערה תתקבל בברכה
רק בגלל שכתבת את זה, אני מעזה לומר שבתמונה שהנער יושב על המיטה וכותב בדף, הציק לי משהו בעין בתנוחה של היד. זה היה נראה לי לא טבעי.

חוץ מזה, ממש מתחשק לי לקרוא את הקומיקס הזה :).

• הוסף לסימניות
מסקרן ממש וציורים מ ד ה י מ י ם !!

3 נקודות שהפריעו לי קצת :
1. כשהוא שוכב במיטה : לשנות קצת את הכיוון של כפות הרגליים כי התנוחה ככה לא ככ אפשרית, ואני חושבת שזה מה שהציק לנוגה גם.
2. כשהוא שם ידים על המיטה, הידיים טיפה שמנות מדי
3. במשבצת האחרונה, התנוחה לא ממש הגיונית אלא אם כן הוא באמצע ליפול, אם לא אני חושבת שמה שצריך זה ליישר קצת את הגב. (אם את רוצה את יכולה לבקש ממישהו לעשות כאילו מישהו הקפיא אותו באמצע ריצה מהירה/ הליכה החלטית ותראי שהגב לא נוטה עד כדי כך)

• הוסף לסימניות
אוקיי ואי תודה רבה על ההערות אקח לתשומת ליבי ואצייר פעם הבאה מדויק יותר בעז"ה

ואולי אשלח כאן 2 עמודים או יותר 😅

• הוסף לסימניות
הקומיקס מהמם!! ויש לך את זה, הקומיקס ממש קריא, וגם עשוי בצורה מחושבת ומעניינת בזוויות המיוחדות!
רק שתי הערות קטנות, דבר ראשון [מה שדו משמעי אמר] הבחור שיושב במיטה [עם הדף ביד] התנוחה שלו ממש עשויה טוב רק ברגל האחורית היא לא יכולה להיגמר בקו ישר עם הרגל הקדמית צריך שהיא תגמר הרבה יותר גבוה, [בגלל שהזווית מלמעלה.]
ועוד הערה הבחור שפותח את הדלת בציור הראשון הידית מדי קטנה, אבל בגדול קומיקס מושלם!! בהצלחה!
ומחכים לעוד!

• הוסף לסימניות
תודה על הפרגון וההערה זה יגרום לי לשפר 👍

• הוסף לסימניות
מדהים!
נראה שיש זרימה די טובה, קופמוזיציה מעניינת, ודמויות מאופיינות ומיוחדות.
כן לא היה לי לגמרי ברור סדר הפריימים בעמוד. הייתי ממליץ לערוך את הסדר שלהם או להבהיר את הסדר ע"י חיצים וכד' (פחות מומלץ בד"כ).
כמו"כ ממליץ להתאמן על הצללות אמינות יותר שמשתלבות טוב יותר בסגנון הצביעה ה'מנגאי' והשטוח (פחות כתמי אייר-בראש ויותר הצללות על שטחים שלמים). נראה ששילבת בין כמה סוגי הצללות וצביעות, וזה טוב לגוון בתוך הסגנון עצמו, אבל כדאי לשמור על אחידות וקו ברור.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
מדהים!
נראה שיש זרימה די טובה, קופמוזיציה מעניינת, ודמויות מאופיינות ומיוחדות.
כן לא היה לי לגמרי ברור סדר הפריימים בעמוד. הייתי ממליץ לערוך את הסדר שלהם או להבהיר את הסדר ע"י חיצים וכד' (פחות מומלץ בד"כ).
כמו"כ ממליץ להתאמן על הצללות אמינות יותר שמשתלבות טוב יותר בסגנון הצביעה ה'מנגאי' והשטוח (פחות כתמי אייר-בראש ויותר הצללות על שטחים שלמים). נראה ששילבת בין כמה סוגי הצללות וצביעות, וזה טוב לגוון בתוך הסגנון עצמו, אבל כדאי לשמור על אחידות וקו ברור.
בהצלחה רבה!
ואו תודה רבה זה באמת נכון, האמת שזה הקומיקס הראשון שניסיתי עם צביעה צבעונית, בדרך כלל קומיקס המנגה שאני עושה הוא כזה: אז לא הרבה התנסיתי בצביעה באמת
מנגה.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה