שניאור רובינשטיין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני באותה סירה שלך, זו"צ שרוצה להתפנק... ואני כבר קיבלתי החלטה שבשנה וחצי הקרובות אני לא קונה אוטו כדי לחסוך כמה אלפים (ואולי אף עשרות לתחילת החיים). וכדי להבטיח את ההחלטה הזאתי עשיתי לי ולאשתי חופשי שנתי של 220 ק"מ, כך שמידי פעם כשאני רואה איזה אוטו במחיר מציאה שמדגדג לי לקנות אותו, אני נזכר בחופשי שנתי שעשיתי וחבל לי על הכסף...שלום ואשמח לשמוע מה דעתכם יש לי רכב שקניתי לזמן מוגבל, וכמו שקורה להרבה אני מתקשה למכור אותו....
האמת שיש לי אפשרות תקציבית להחזיק רכב , אבל אני מסתפק כי אנחנו זוג צעיר ואומנם זה מאוד נוח שיש רכב ואני לא אוהב להיות תלוי באוטובוסים, וגם אוהב לצאת הרבה, אבל מצד שני אין באמת צורך קיומי לרכב זה יותר פינוק, והשאלה האם זה לא בזבוז כסף סתם
וכדאי לי לשמור את הכסף לצרכים חיוניים בהמשך החיים.... אשמח לשמוע את דעתכם, תודה!!!
ואגב חבר שלי ערך חשבון שאם לכל נסיעה להורים וכיוצ"ב הוא ישכור רכב (מחברים...) הוא עדיין לא יגיע לסכום של קנית רכב + ביטוח +דלק + טסטים + מוסכים וטיפולים, כך שאם אין רכב זה לא אומר שויתרת על הנוחות והפינוק שלך.
רק שמסתמא אתה רוצה להתפנק ולהתרפק על זה שיש לך אוטו... ואז זה משהו אחר.
עוד דבר, יש לי חבר שגם קנה אוטו מאותה סיבה שלך ומתי שהוא לא משתמש באוטו הוא משאיל/נותן במתנה (ע"מ להחזיר כמובן.... ) ואוסף כמה שטרות במתן שכרה בצידה... וזה עוזר לו לכסות את ההוצאות של האוטו. נקודה למחשבה
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים