התייעצות האם זו אכיפה סלקטיבית???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עכשיו בבית שמש ניידות משטרה מפטרלות בכל הריכוזים החרדיים.
גדודי שוטרים פותחים במרדפים מסמרי שיער ומלאי אקשן אחר כל מי שאינו חבוש במסכה כחוק.

אבל כאן ממשיכה הבעיה,
אברך חסידי מוריד שנייה את המסכה מאוזן אחת בשביל לדבר בפלאפון,
הופפפס... ניידת משטרה עוצרת לידו בחריקת בלמים, שוטרים עטורי מדים כחולים נעמדים לידו, דו"ח!!!

בעיני ראיתי,
האברך לא הקהיל קהילות ברבים, אפי' לא דיבר עם חבירו, ובשעת המעצר גם לא נכח אף איש בכל ה10 מ"ר שהוא עמד.
בסך הכל עמד במקום פתוח והוריד רק לרגע קט את המסיכה בשביל לדבר בפל'.

האם זו אכיפה סלקטיבית???
אכיפה עכשיו בבית שמש.jpg

• הוסף לסימניות
ואם אני רואה נכון, מדובר בשוטר דתי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם לפי החוק מקבלים קנס אם יש מסכה רק על הפה ולא על האף?
אני מחפש מידע אמין ולא השערות.

• הוסף לסימניות
סליחה אני חיבת לציין שהיום הייתי בקניון באחד מהערים החילוניות והיה כמות לא קטנה של שוטרים שאכפו וכולםם(הרוב חילונים..)לבשו מסיכה כמו שצריך,
בתוך זארה עמד שוטר ובדק שכולם כמו שצריך וכן חילק דוח לזוג חילוני שלא לבשו מסיכה.

• הוסף לסימניות
לדעתי לא, זה לא סלקטיבי, כל שכל החרדים נתונים תחת אותה רמה של אכיפה, אז אין כאן אכיפה בררנית כלל.
כמובן החרדים הם הנגועים והמפיצים של הנגיף (מברוקלין ומבורופארק), ולכן רק בהם צריך להשקיע...:mad::mad::mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה