- הוסף לסימניות
לא בכל בתי הספר. לי יש היום 2 בנות שלומדות מ1-3. (כיתה ז' וה')מודיעין עילית.
כלל הכיתות, יום שלם ללא קפסולות.
הודיעו בשעות הערב המוקדמות ותודה להם על כך
הבת בכיתה ג' נשארה בקפסולה.
לא בכל בתי הספר. לי יש היום 2 בנות שלומדות מ1-3. (כיתה ז' וה')מודיעין עילית.
כלל הכיתות, יום שלם ללא קפסולות.
הודיעו בשעות הערב המוקדמות ותודה להם על כך
יום שפעם היום לומדים בו....בלת"ק.
מה עם ימי שישי בבתי הספר?
שאלתי את הבת שלי אם גם בכיתה א' עושים "קבלת שבת", היא ענתה לי שמעולם היא לא הייתה ביום שישי בכיתה א'יום שפעם היום לומדים בו....
מה עם יום חופשי לתלמידות? יש אצלכם כמו אצלנו?בלת"ק.
מה עם ימי שישי בבתי הספר?
החינוך העצמאי זה שכל בית ספר מחליט באופן עצמאי איך ייראו לימודים?אצלינו באלעד לומדים כל הכיתות כרגיל ללא קפסולות גם ביום שישי!!
מדובר בבית יעקב של החינוך העצמאי אזורי ורגיל.החינוך העצמאי זה שכל בית ספר מחליט באופן עצמאי איך ייראו לימודים?
יש בתי ספר כמעט זהים בנתונים ופועלים אחרת
אין הוראות ברורות?
ביררתי לך.גם כתות ז' ח'?
כי אני מכירה 2 בתי ספר בירושלים שממשיכים בכתות אלו בקפסולות
פקאן,החינוך העצמאי זה שכל בית ספר מחליט באופן עצמאי איך ייראו לימודים?
אין הוראות ברורות?
מכירה שבעה בתי ספר ב"י של החנה"ע ברחבי העיר וכל אחד פועל אחרתמדובר בבית יעקב של החינוך העצמאי אזורי ורגיל.
אולי תלוי במספר מחלימות? אצלינו אתמול בערב הודיעו שחוזרים לשגרה ללא קפסולות כולל כיתות ה-ח שבקושי למדו בשנה האחרונה, היות ומספר המחלימות גבוההחינוך העצמאי זה שכל בית ספר מחליט באופן עצמאי איך ייראו לימודים?
אין הוראות ברורות?
בשעת מגיפה משתוללת מובן שצריך לשמור וכו'הגיע הזמן שכולן יחזרו...אם לא עכשיו אי מתי?
מה, הקניונים?מזכיר את ימי שרה שנירר...
ב"ה!בירושלים בי"א י"ב לומדים רגיל 7 שעות ביום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים