- הוסף לסימניות
אני רוצה שאני בבריכה שישמרו עלי...אוקי הבנו את הגישה .....
אולי להחזיק אזיקים ולקשור אותו ????
או אולי לפוצץ אותו מכות שלא יוכל לזוז
הרי הוא חשש רוצח
לא?
ומי שמסכן אותי אני רוצה שיעצרו זאת.
לא משנה לי איך...
את יכולה לכעוס...
אני רוצה שאני בבריכה שישמרו עלי...אוקי הבנו את הגישה .....
אולי להחזיק אזיקים ולקשור אותו ????
או אולי לפוצץ אותו מכות שלא יוכל לזוז
הרי הוא חשש רוצח
לא?
אם זה היה ביום קיץ עמוס זה היה סיפור אחרמה את אומרת??????
מנין את יודעת שאף אחד לא נפטר????
וסתם שתדעו שבבריכה של בני ברק נפטר בן אדם!!!!!
ואם יש מצילים שסומכים על שאצלי זה לא יקרה
זה נותן לגיטימציה שזה בסדר?
כי כשזה נהיה מסוכן המציל אומר להפסיק והמתרחץ צריך לשמוע לו..אף אחד לא נהרג או טבע בבריכה כי מישהו קפץ
עובדה שיש מצילים שנותנים חופשי לקפוץ ויש מצילים שלא
זה נטו ענין של העצבים של המציל
זה היה אחרי הרבה הזהרות שזה מה שיקרה, למציל אין זמן לחכות לו...אבל להוציא בחור ללא בגדים!!!
לרחוב????
ביום קפוא???
באמצע החורף!!!
תגידו, הכל טוב אתכם??
המציל צריך לשבת מאחורי סורג ובריח
הוא בן אדם מסוכן
חסר לב
וחסר אנושיות!!
כי איך תפחיד אותו לא לעשות כן שוב?אז מה הבעיה להוציא למלתחות?
למה לתת לו להביא את התיק שלו?
ממתי ששום דבר אחר לא עובד, ומי יודע אם הזהירו קודם או לאממתי יהודים מוציאים נערים ערומים לקור -
שלא בצדק....אפיךו את המחבלים בעסקה שחררו עם חולצות
נהרגו וטבעואף אחד לא נהרג או טבע בבריכה כי מישהו קפץ
מה מפריע למציל שקופצים? אני הייתי מציל ותאמינו לי שיותר נח שמעסיקים את עצמם בקפיצות ולא בהטבעות ובמרדפים והפרעה לאנשים במסלולים...עובדה שיש מצילים שנותנים חופשי לקפוץ ויש מצילים שלא
זה נטו ענין של העצבים של המציל
ואם הוא עשה גלגלון? שזה סכנה גם בבריכה ריקה, וראה מה שכתבתי מקודם לגבי שיקול הדעת של המציל גם כשעכשיו אין סכנהוהנוכח במקום סיפר שהבריכה היתה ריקה כך שסכנה לא היתה כאן
וכל החברים שלו אומרים לו "איזה גבר" ושבוע הבא הוא עושה אותו דברולהוציא את הנער מהמים זה בהחלט סביר
וגם ללוות אותו למתלתחות שיתלבש ויציא משטח הבריכה
אם אתה כותב זאת על סמך שהיית שם- מקבל, אם לא היית שם ואתה לא מכיר את הבחור ויודע מה ניסו כבר לפתור את הבעיה- ייתכן והצדק עם המצילאבל להוציא בחור ללא בגדים!!!
לרחוב????
ביום קפוא???
באמצע החורף!!!
תגידו, הכל טוב אתכם??
המציל צריך לשבת מאחורי סורג ובריח
הוא בן אדם מסוכן
חסר לב
וחסר אנושיות!!
אדם כזה כבר א"א לדעת אם ניתן לסמוך עליוומי שמסכן אותי אני רוצה שיעצרו זאת.
לא משנה לי איך...
זה היה בחור, ולא ילדכל הכבוד למציל שעשה את עבודתו ולא נותן לילדים מתפרעים לסכן חיים,
ולכן?אני עוצמת עינים וחושבת על ילד שהוא יכל להרוג.
עד כדי כך? לא משנה לך איך?אני רוצה שאני בבריכה שישמרו עלי...
ומי שמסכן אותי אני רוצה שיעצרו זאת.
לא משנה לי איך...
את יכולה לכעוס...
בכל מקרה שלא יהיה מציל לא יכול לסכן מישו.אם אתה כותב זאת על סמך שהיית שם- מקבל, אם לא היית שם ואתה לא מכיר את הבחור ויודע מה ניסו כבר לפתור את הבעיה- ייתכן והצדק עם המציל
בדיוק מה שכתבתי לפני.....עד כדי כך? לא משנה לך איך?
אולי גם להטביע אותו במים זה בסדר כי הוא מסכן?
ואוו חברים ממש הגזמתם.
איך בכלל זה נהיה דיון?
האם באמת יש פה אנשים שחושבים שכח סביר זה להוציא נער לא לבוש אל הכפור?
למה מחקת?אבל המחשבה שניה מחקתי
וסתם שתדעו שבבריכה של בני ברק נפטר בן אדם!!!!!
כי יש פה סתם טרוליםלמה מחקת?
לא משנה לי איך...
יש אנשים עם לב קרלבטחון שלך אין שום הבדל
אם יוציאו לו את התיק שלו אחריו,
או לא.
וזה שיש מינימום מצילים לטפל בזה ביחד
(לא לאפשר לאח לצאת)
מאבטחים זו גם שערוריה.
רק אני חושבת על ילד שתקוע באיזור תעשיה מרוחק ומבודד,
בלי רב קו
,בלי כסף,
בלי טלפון,
וגם אם היה לו -
אמור לסוע באוטובוס הבני ברקי בלי בגדים?
כי איך תפחיד אותו לא לעשות כן שוב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים