דרוש מידע האם חוקי לחכות למעלה מחצי שעה בצ'אט של אתר דואר ישראל?

• הוסף לסימניות
וכשנציגה כבר עונה וחלילה בדיוק לא שמתי לב כי שומו שמיים זזתי רגע מהמסך היא מנתקת תוך 3 דקות! (נכון לאתמול)
כרגע למען הסר ספק אני עדיין ממתינה..
דואר צאט.png

• הוסף לסימניות
זה חוקי, מותר לך לחכות כמה זמן שאתה רוצה :) אני אפילו חושב שזה לא חוקי לבקש מהלקוח להפסיק לחכות.

ובנימה יותר רצינית, 3 דקות המון, הם עובדים תחת לחץ להספיק לענות לכמה שיותר פניות, ובמצב שהם נמצאים בו אפילו דקה זה יפה.

• הוסף לסימניות
זה חוקי, מותר לך לחכות כמה זמן שאתה רוצה :)
אשמח למקור
כי בהמתנה טלפונית יש חוק שאם זמן ההמתנה מעל 6 דק' צריך לתת אפשרות שנציג יחזור וגם לעדכן על מיקום השיחה,
מקווה שאני מדייקת בפרטים

• הוסף לסימניות
אשמח למקור
כי בהמתנה טלפונית יש חוק שאם זמן ההמתנה מעל 3 דק' צריך לתת אפשרות שנציג יחזור וגם לעדכן על מיקום השיחה,
מקווה שאני מדייקת בפרטים
זאת הייתה בדיחה, שאלתם אם זה חוקי לחכות, לא אם מותר להחזיק אתכם בהמתנה.
אבל זאת לא שיחת טלפון, וגם בשיחות טלפון אני חושב שזה כולל דווקא שירותים מסוימים.

לגבי החוק - https://www.consumers.org.il/catego...כרטיסי אשראי, שירותי רפואה דחופה וחברות ביטוח.

• הוסף לסימניות
באתר כל זכות כתוב את זה רק על מענה טלפוני, וגם שמותר להם בטלפון לומר שזמן ההמתנה ארוך מהרגיל ולתת זמן מענה משוער, וזה פוטר אותם מקנס על זמן המתנה ארוך.

• הוסף לסימניות
אני באמת מתוסכלת,
עצרתי את כל סדר היום כדי לא לפספס את המענה
(פניתי גם טלפונית וגם פניה בצור קשר, זה מאד דחוף אז מנסה בכל הערוצים)

• הוסף לסימניות
אני באמת מתוסכלת,
עצרתי את כל סדר היום כדי לא לפספס את המענה
(פניתי גם טלפונית וגם פניה בצור קשר, זה מאד דחוף אז מנסה בכל הערוצים)
מסכימה איתך זה פשוט הזוי
אני הפסקתי להתכתב בצאט ומתקשרת רק למענה הטלפוני של דואר ישראל

• הוסף לסימניות
מה אני אמורה לעשות עם זה שהזמנתי דואר עד הבית במקום לבוא לקחת חיכיתי בשעות שרשמו ואחכ ולא הגיעו האם אפשר לקבל פיצוי על דבר כזה זה היה יום שרציתי לנצל לסידורים והרס לי את כל היום מה עוד שאני צריכה לקחת את זה בעצמי כי אני לא יכולה להסתכן בעוד יום של מעצר בית לשוא

• הוסף לסימניות
חוקי זה לא
אבל בדואר אין חוק הם עושים מה שהם רוצים
הלוואי שיסגר המקום בקרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה