מידע שימושי האם "חיובי גבולי" מקבל תעודת מחלים ממשרד הבריאות אחרי 10 ימי בידוד? אודה לתשובה מנסיון!!חייבים לעשות בדיקה נוספת?לאמא שלי היה, אחרי יומיים נתבקשה לעשות חוזר, קבלה שלילי
וקיבלה תעודת מחלים
זה מה שהיה אצלינוחייבים לעשות בדיקה נוספת?
ואם יוצא שלילי?ואם יש חיובי גבולי וים אח״כ עושים שוב ויוצא חיובי,
ממתי סופרים את המחלה? מהיום של החיובי הרגיל או הגבולי?
אני מכירה מקרה הפוך... (כלומר יצאה שלילי בבדיקה חוזרת ולא יכלה לקבל תעודת מחלים )לאמא שלי היה, אחרי יומיים נתבקשה לעשות חוזר, קבלה שלילי
וקיבלה תעודת מחלים
לאמא שלי היה, אחרי יומיים נתבקשה לעשות חוזר, קבלה שלילי
וקיבלה תעודת מחלים
ואם לא עושים בדיקה שניה?בטוח?
אם יוצא חיובי מתחילים לספור מהחיובי גבולי.
אבל אם יוצא שלילי אחרי החיובי גבולי מחשבים כשלילי.
הלוואי מה שכתבת כאן...
מהבדיקהועוד שאלה-
סופרים 10 ימים מהיום שעשיתי את הבדיקה או מהיום שקיבלתי את התשובה?
הלוואי, אבל זה לא מדויקחיובי גבולי נקרא חיובי לפי משרד הבריאות -בידוד וכד'.
יש הנמנעים מבדיקה נוספת שלא תשלול.
בכ,א הבן שלי יצא חיובי גבולי ואח"כ שלילי וכן קבל תעודת מחלים (מתחת גיל 18)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: