כללי האם חסום לכם ההורדות האלה?

• הוסף לסימניות
אני משדרג את האתר שלי, ואני שם שם גם כמה הורדות חינמיות. האחסון של הקבצים האלה נעשה בחברת אמזון, מכמה טעמים. (שאר התמונות מאוכסנות בקלודנריׂׂׂׂ ׂ) אני כבר עכשיו יודע שבנתיב יש לזה בעיה אשמח לדעת לגבי חסימות אחרות אם זה עובד או לא. הדף נמצא כאן

http://www.extra-word.com/free

(זה לא הכל יש לי עוד המון מה להעלות... בע"ה)

• הוסף לסימניות
לי יש אתרוג ואני מצליחה להוריד

• הוסף לסימניות
שניתי את האכסון עכשיו זה בקלאודינרי ג"כ. ב"ה.
אנא תגובתיכם.

• הוסף לסימניות
כן, העברתי את האכסון לקלאודריני, וזה עובד היטב וטובא עם נטפרי. העלתי לשם משהו חדש כעת, אצלי מאוד בשימוש. כעת זה עובד ותודה רבה לכולם.
העלתי כעת את זה - ועוד היד נטויה

מעתיק תוכן תקיות משנה לתיקיה ראשית
הרבה פעמים יש לנו תקיה ראשית שיש בה המון תקיות משנה ואנחנו רוצים לחפש משהו. או מאיזה טעם, אנחנו רוצים את הכל במקום אחד - כלומר את כל התוכן שנמצא עמוק בתוך התיקיות האלה. התוסף הזה - לאחר בחירת תקיה, נובר בכל תקיות המשנה ומעתיק את התוכן שלהם לתיקיה חדשה בשם OPP באותה תיקה שכבר נבחרה. בסרטון המצורף לקובץ ההורדה, אני מראה איך קבלתי כמה פונטים מפונטייפ, וכל אחד היה בספריה נפרדת והיה צריך לפתוח כל אחד ולהתקין בנפרד. אחרי שהפעלתי את התוסף, הכל היה במקום אחד והיה אפשר להתקין את הכל במכה אחת. אם יש כפיליות - זה דורס. זהירות. (זה טוב גם שמורידים תוכן מהאינטרנט ויש הרבה תיקיות וקבצים שחוזרים על עצמם)

• הוסף לסימניות
לא הופיע לי בכלל משהו להוריד :(
אני בנתיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה