אני רציתי לומר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לא הבנת אותי נכון. ראוטר/סטיק מסונן, ימישך להיות מסונן בכל סוג חיבור שהוא. אני באתי לומר שיש אפשרות למי שרוצה להתחבר ישיר ללא וו פי.
פנתרה שחורה, אולי תסבירי למה את שואלת את השאלה הזאת. אולי אם תסבירי למה את לא רוצה להתחבר דרך הווי פי, נוכל לתת לך תשובה טובה יותר.
ולא הגבתי כי יש עד 3 תגובות בשעה...לא הבנת אותי נכון. ראוטר/סטיק מסונן, ימישך להיות מסונן בכל סוג חיבור שהוא. אני באתי לומר שיש אפשרות למי שרוצה להתחבר ישיר ללא וו פי.
אתרוג אפשר עם תוכנה ואז זה מסונן בכל רשתיש כזה דבר גם בסינון אתרוג לדוגמא ?
נטפרי חסום לי מידי...
[ אין לי בעיה עם וויפי רק לא רוצה ליפול אם הוא יהיה פתוח לגמרי ]
ולא הגבתי כי יש עד 3 תגובות בשעה...
סטיק פשוט או ראוטר ניידשמעתי שיש אופציה לחבר איזה מודם למחשב ועליו להכניס את הסים (ואז זה עובד על נתונים לא על wifi)
לא שזה עובד על נתונים לא wifiסטיק פשוט או ראוטר נייד
כשסטיק או ראוטר נייד מחוברים למחשב הוא לא עובד על וייפי, הוא מקבל נתוניםלא שזה עובד על נתונים לא wifi
גם וגם...סקר!!!
חשוב לי לדעת אם חסמתם את המחשב מWIFI ואתם משתמשים בסטיק.
או שהמחשב פתוח ופעיל על ידי WIFI או דרך אחרת .
תכתבו לי בתגובות!!!
תודה רבה.![]()
באוטובוסים באמת האינטרנט לגמרי פתוח, וזה בעיה--- (וגם באזורים ציבוריים- כמו תחנה מרכזית, בתי חולים וכדו)נכון מאוד .זה באמת מפריע .אבל זה השיקול שיהיה פתוח שלא אפול באיזה WIFI של אוטובוס...
כנ"לסטיק, עם וייפרי על המחשב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //