איזה חנות? מה השם שלה? באיזה עיר?אני אישית קניתי משדר בלוטוס&וויפי ב60 ש"ח בחנות כאן בארץ
עדיף חנות מוכרת עם אחריות...ואם אתה רוצה מאלי אקספרס יש לך כאן משהו שנראה טוב לא לוקח אחריות https://he.aliexpress.com/item/1005007162932228.html?spm=a2g0o.productlist.main.4.7a5c4ea71HLTr1&aem_p4p_detail=2025051515552016231170388974000001117116&algo_pvid=dcfac8f9-c7e5-4fa0-9e5b-d357edbc80d3&algo_exp_id=dcfac8f9-c7e5-4fa0-9e5b-d357edbc80d3-3&pdp_ext_f={"order":"2720","eval":"1"}&pdp_npi=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>!ILS!10.11!9.56!!!2.78!2.63!@0b1bf20817473497208774818e5cf3!12000042655673241!sea!IL!6134332642!X&curPageLogUid=SUpFcxGluucY&utparam-url=scene:search|query_from:&search_p4p_id=2025051515552016231170388974000001117116_1
ואתם מרוצים מזה?
תודה. יש לי עוד כמה שאלות:יש כזה דבר שנקרא וויפרי כלומר וויפי מסונן לא משנה מהיכן את מתחברת.
ככה שאפשר להשאיר את הוויפי.
ולשים במחשב סים או סטיק
יכול להיות לא יודעת, נשמע רעיון ויכול להיות יותר זול .תודה. יש לי עוד כמה שאלות:
א.אם אני עושה וויפרי - אני מתחברת לאינטרנט דרך הוויפיי אבל האינטרנט עובר סינון? גם אינטרנט ממקור לא מסונן? ב.כמה עולה לעשות וויפרי?
ג. אם אני עושה וויפרי, אני יכולה לשים שים רגיל בלי חסימה דרך סטיק והוא יעבוד לי טוב?
אני אחלק לך את זה לפי 2 החסימות היותר קלאסיות:תודה. יש לי עוד כמה שאלות:
א.אם אני עושה וויפרי - אני מתחברת לאינטרנט דרך הוויפיי אבל האינטרנט עובר סינון? גם אינטרנט ממקור לא מסונן? ב.כמה עולה לעשות וויפרי?
ג. אם אני עושה וויפרי, אני יכולה לשים שים רגיל בלי חסימה דרך סטיק והוא יעבוד לי טוב?
בוויפרי 3 יש אפשרות של VPN - סינון גם על רשת פתוחה.נטפרי-
ההגנה היא ברמת הראוטר / סטיק
האינטרנט שנכנס אמור להיות כבר מסונן ע"י נטפרי (רשת ביתית של נטפרי או סים עם הגנה שלהם )
הדרך להבטיח שתתחברי רק ל-WIFI של נטפרי היא ע"י התקנת התוכנה וויפרי שחוסמת את ה-WIFI ומאפשרת התחברות רק לרשת של נטפרי.
אם אני עושה וויפרי, אני יכולה לשים שים רגיל בלי חסימה דרך סטיק והוא יעבוד לי טוב?
זה לא קשור יכול להיות סיסמה על הוויפי של הסטיק עם סים לא מסונן ולא יגלשו עליה.בעיקרון לא ממליצה כי זה עלול להיות פתח לאנשים בסביבתך לגלוש דרכך ברשת פתוחה
וויפרי בעיקרון הוא חסימה של רשתות לא מסוננות ולא סינון שלהם לכן לא יהיה ניתן לגלוש בכל מקום עם סינון ע"י וויפרי, מי שיש לו וויפרי VPN זה משהו אחר אבל זה לא מאושר לכולם.
במקרה ומשתמשים באופציה של VPN, עדיין לא ממליצה מהסיבה שציינתי לעילבוויפרי 3 יש אפשרות של VPN - סינון גם על רשת פתוחה.
לא יודעת אם זו אופציה שמאושרת לכולם או באישור פרטני
זאת אומרת שהיא לא תתן לגלוש עליה. לא ואמר שזה לא יקרהזה לא קשור יכול להיות סיסמה על הוויפי של הסטיק עם סים לא מסונן ולא יגלשו עליה.
אני באמת לא מצליח להבין מה את רוצה. כל אדם שיש לו ראוטר או סטיק שם קוד ומי שגולש עליו רק מי שיש לו את הקוד, לא קשור אם יש לו סינון או לא, פריצות וויפי ממש לא שכיחות וגם לא קלות ככ וגם אם יש זה לא בשביל לגלוש...זאת אומרת שהיא לא תתן לגלוש עליה. לא ואמר שזה לא יקרה
הערתי הערה לתשומת ליבה של @טלי בראני באמת לא מצליח להבין מה את רוצה. כל אדם שיש לו ראוטר או סטיק שם קוד ומי שגולש עליו רק מי שיש לו את הקוד, לא קשור אם יש לו סינון או לא, פריצות וויפי ממש לא שכיחות וגם לא קלות ככ וגם אם יש זה לא בשביל לגלוש...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים