דרוש מידע האם טינקו/דרימי יעיל בנקיון שרותים?

• הוסף לסימניות
עם אסלה תלויה
ייכנס מתחת?
אפשר לנקות איתו את רצפת חדר השירותים או שצפוף לו מידי?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אצלי לא נכנס מתחת

• הוסף לסימניות
אצלי מתחת לאחד כן ובשני לא

• הוסף לסימניות
אצלי לא נכנס מתחת
אצלי מתחת לאחד כן ובשני לא
תודה רבה!
איזה סוג כן נכנס?
יש סיכוי בשירותים לילדים שייכנס? או שהם בד"כ נמוכים?
והאם בחדר השירותים עצמו זה עוזר לניקוי (מסביב) או שהשטח קטן מידי בשביל להכניס את זה?

(מתנצלת על כמות השאלות :rolleyes:)

• הוסף לסימניות
לדעתי לא מתאים לניקוי שרותים.
מגעיל אותי שהמברשת תתלכלך. נכון שיש ניקוי עצמי אבל זה לא כולל אקנומיקה.
לשרותים צריך מים עם חומר חיטוי לא ניגוב עם מברשת.
אלא אם כן בשרותים שלכם יש רק אבק.

• הוסף לסימניות
אם את מנקה את השרותים אז זה עוזר בשאיבת המים, אבל לא נכנס מתחת לאסלה.
לצידי האסלה זה נכנס באם השרותים ברוחב נורמלי.

• הוסף לסימניות
גם אצלי לא מגיע פיקס מתחת לאסלות
(וכן לא בפינות החדרים, או מאחורי המגנט של הדלתות...)
צריך השלמות ידניות קלות
אבל בחדר השירותים עצמו מנקה טוב

• הוסף לסימניות
תלוי ברמת הנקיון של השירותים...
בגודל שלו (טכנית, האם נכנס למשל)
בצורך שלך
קצת קשה לענות מזווית אחרת

• הוסף לסימניות
אצלי דרימי מנקה מעולה את רצפת השירותים [בעיקר באמבטיה זה שימושי] נכנס מתחת לאסלה התלויה

• הוסף לסימניות
תודה על כל תגובה!

אז לפי מה שאני מבינה,
פיזית יש הרבה סיכוי שיכנס מתחת אבל בעצם הבעיה היא האקונומיקה/חומר חיטוי שלא מתאים למכשיר?
האם יש תחליף לאקונומיקה שיכול לעבוד עם המכשיר?

עריכה: מתכוונת אם אני מנקה מראש+ שופכת מים ומסיימת עם המכשיר

• הוסף לסימניות
אני מנקה את השירותים ע"י שפיכת מים (בכל מקרה אני שופכת על האסלות), ואח"כ במקום לגרוף אני מעבירה את הדרימי שלי.
אם אני משקיעה הוא מגיע לכל מקום.
כשאני עושה עם חומרי ניקיון אני גורפת את הרוב לחור ניקוז, ואת הסוף אני עושה עם הדרימי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה