קורונה האם יכול להיות קורונה בלי חום?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום אח שלי ואני היינו ביחד בשבת אצל ההורים
אתמול אח שלי מתקשר אלי ואומר "הבן שלי היה ליד חולה קורונה והוא בבידוד ויש לו את כל התסמינים מלבד חום"
יש לציי כי הישיבה שלו אוסר עליו ללכת להיבדק שמא יצא חיובי ויסגרו את הישיבה
על כן רציתי לשאול האם בגלל שרוב הסיכויים שהוא חיובי אני צריך להיכנס לבידוד או בגלל שאין לו חום אז אני לא צריך
אשמח לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
כן, יכול להיות.
מכירה משהו רק עם כאבי ראש חזקים והופנה לבדיקה בגלל עבודה עם אנשים בסיכון, יצא חיובי.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהו חיובי בלי תסמינים בכלל וכבר הדביק כמה

• הוסף לסימניות
כל התסמינים מלבד חום -
זה שיעול, העדר חוש טעם וריח, קשיים בנשימה?
אם יש כמה תסמינים מובהקים זה בוודאי קורונה.
חום זה אחד התסמינים, אבל האחרים מובהקים יותר דווקא לקורונה. הרבה חולים לא מפתחים חום בכלל (ומשפחתי ביניהם).

לפי החוק אינכם צריכים להיכנס לבידוד.
רק חבל, שכדי שלא לסגור את הישיבה, מתירים להמשיך את שרשרת ההדבקה שמי יודע לאן תגיע... וכי אם חלילה יאושפז ראש הישיבה, זה עדיף?

• הוסף לסימניות
אם אין לו חוש טעם וריח, זה כמעט ודאי שיש לו קורונה. זה שהוא לא נבדק- לא עושה אותו בריא...

• הוסף לסימניות
כי הישיבה שלו אוסר עליו ללכת להיבדק שמא יצא חיובי ויסגרו את הישיבה
??????

מה שאני מבינה שהייתם עם האח, אבל הבן שלו היה בכלל בישיבה, ולבן יש תסמינים ולאח-אבא שלו אין תסמינים, נכון?

• הוסף לסימניות
ברור שיש קורונה בלי חום!!!

(ולגבי השיקול של הישיבה - נשארתי עם פה פתוח).

• הוסף לסימניות
הרב שלו אמר לו לא להבדק
מי אתם שתביעו דעתכם אם צריך ללכת להבדק או לא???
תפנימו כבר שיש גדולים ממכם והם מספיק אחראיים לראות את התמונה הכללית ולהכריע אם להבדק או לא ומה ההשלכות של כל אחד מהם
לא הבעתי דעה, השארתי פה פתוח בלי מלים.

• הוסף לסימניות
אם אין לו חוש טעם וריח, זה כמעט ודאי שיש לו קורונה. זה שהוא לא נבדק- לא עושה אותו בריא...
אבל עושה שלא יהיה סגר נוסף על שכונות וערים חרדיות.
זה מה שהבין המגזר החילוני יש לך תסמינים כנס הביתה וזהו..

• הוסף לסימניות
יש נדבקים א סימפטומטיים שאם לא ישבו בבידוד כיוון שבעל התסמינים לא נבדק ומבודד רק את עצמו ולא את הישיבה, החבר הא סימפטומטי יבקר את הסבא שידבק ח"ו.
וע"כ אמרתי עם כל הכבוד למגזר החילוני אצלינו אמונים על שמירת וקודשת החיים

• הוסף לסימניות
אבל אנחנו אמונים על קדושת החיים
אנחנו אמונים על דרך תורה.
זו לא הפעם הראשונה בהיסטוריה שיש מחלוקת בין דיעות שונות בהלכה.
הגיע הזמן לכבד.

ואגב,
בתוך עמי אנוכי יושבת ומסתובבת
ואם הבעיה היחידה היתה שאלה שרבותיהם מורים שלא להבדק, לא נבדקים, היינו במצב מצוין.

קודם שכל אלה שמורים להם שהם צריכים להחמיר יותר מהוראות משרד הבריאות,
יקפידו על הוראות בסיסיות של ריחוק ומסיכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה