כללי האם יצא מפוקסל???

• הוסף לסימניות
זה אפילו לא רבע סקיצה לשלט חסידי....
זה סקיצה ראשונית ראשונית שנעשתה מתוך עייפות....
שאלתי היא:
האם בהדפסה זה יצא מפוקסל??? (2-3 מטר אורך כנראה...) ז"א האם כדאי לי להמשיך לעבוד עם הוילונות והשערים האלו האלו או שכדאי להחליף???

(אם ממש יש לכם כח אז תנו יעוץ בכללי איך זה נראה לכם בתור סקיצה...)

תודה רבה על היעוץ!!!!
התיחסותכם תעזור לי מאוד!!!!

קבצים מצורפים

• 123456789.jpg
    2.7 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לפי מה שנראה - אני חושב שייצא מפוקסל.
שימי לב שהוילון האמצעי המרכזי לא חתוך טוב בצידו השמאלי.
בתור סקיצה ראשונית הכיוון טוב.

• הוסף לסימניות
זה מפוקסל אפילו בתצוגה. לדעתי תלכי על כיוון וקטורי, גם אני בשלטים גדולים במיוחד עובדת מלכתחילה על קבצים וקטוריים (למעט מקרים בהם יש צורך בריבוי מוגזם של אלמנטים חסידיים..)

חוץ מזה, גם הצבע הזהב וגם האדום חוורים קצת, הכהי אותם.

• הוסף לסימניות
העצוב מיוחד מאוד !
קצת מפוקסל ,
ועוד הערה קטנה אני לא כ"כ מתמצאת ביצירת תלת מימד אבל משהו העמוד השמאלי בשער הימיני נראה לט כ"כ סימטרי

• הוסף לסימניות
ראיתי השבוע משהי שעשתה וילונות יפיפיים באילוס באמצעות הגרדיאנט מש,
העקרון:
מילוי משטח בצבע אחיד יצירת קוים פסים כהים, ואח"כ בין הפסים הכהים לזרוק מלמטה צבע בהיר, ולעגל את הקצוות, תנסי לשחק עם הרעיון ולהתאים אותו לצרכייך,

מצו"ב לדוג':

קבצים מצורפים

• וילון.jpg
    KB 94.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אכן נראה מפוקסל
גם לדעתי מומלץ לעשות וקטורי,
פעם היה פה מדריך לוילונות וקטוריים באילוסטרייטור, ניסיתי לחפש עבורך את הקישור ולא מצאתי.
מה שזכור לי שהבסיס היה מלבן עם קוים ישרים במש ואח"כ מכניסים לצורת הוילון <object> envelop<make whith top object
(התוכנה לא פתוחה לי אז סליחה על השגיאות...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה