קורונה האם יציאה מבידוד מצריכה אישור ?

• הוסף לסימניות
אחרי בידוד של 10 ימים
תוצאה שלילית שניה ביום ה9
האם יש/צריך אישור מיוחד?
או שאפשר לצאת ?

• הוסף לסימניות
אם את מדווחת במשרד הבריאות את צריכה אישור מהם
(מה שכמעט בטוח לצערי לא תקבלי אישור כזה לפני יום ה14, לא בגלל שלא מגיע לך קיצור בידוד אלא בגלל שמשהו שם לא עובד , אני קיבלתי את אישור היציאה מבידוד של לפני חודש וחצי שבוע שעבר עשיתי 2 בדיקות שליליות אבל במוקד משרד הבריאות ענו שההנחיות זה עד שהמערכת שלהם שולחת אוטומטית והיא שלחה רק לפני שבוע :()

• הוסף לסימניות
אישור שחרור, או אישור מחלים.
וזה לא משנה אם עדכנת במשרד הבריאות, (כך היה בסוכות בכל אופן...)
הם יכולים לשלוח לך את זה בפקס/מייל.

• הוסף לסימניות
השאלה שלי האם כשאני יבוא לקבל חיסון בקופח
הם יכולים לומר לי שאני חייבת בידוד ולא יתנו את החיסון
(שני, מוזמן)

• הוסף לסימניות
אם לא תוציאי אישור - לכאורה לא יתנו לך את החיסון.
ולא רק זה, גם תקבלי קנס של הפרת בידוד...
אל תעשי עסק, תתקשרי לקופ"ח ותקבלי.

• הוסף לסימניות
אנחנו נדנדנו במשרד הבריאות עד ששלחו לנו את האישרו ביום ה 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה