נכתב ע"י buildsite;1916394:ליצור בhtml כותרת עם idמסויים ולקשר אליו..
This user does not have permission to use the HTML BB code.
למידע נוסף כאן
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1916585:תראה את הכותרת של האשכול.
הם מחפשים עזרה במערכת וורדפרס. מה שאתה כתבת, לא נותן להם כלום, בתוך וורדפרס.
נכתב ע"י נירוש;1916804:במחשבה נוספת, אם יש קוד, וצריך רק להוסיף לחצן ב"עורך הויזואלי", אני מבין שזה לא מסובך, אז אולי מישהו יסביר איך מוסיפים לחצן, או כמה לחצנים [פתיחה, סגירה, פסקה וכ'] והם ישתלו את הקוד ב"עורך הויזואלי" ללא צורך לגשת לעורך HTML?
נכתב ע"י buildsite;1916839:לא ככ הבנתי את השאלה..
אבל אם זה רק בשביל פוסט אחד תעשה את זה ידני בקובץ הhtml.. זה טיפה עבודה שחורה אבל לא נורא בכלל
<a href="taamu.co.il/?p=3102&action=edit/f_01192.html#HtmpReportNum0004_L2">שער הרביעי - שער העזות</a>
נכתב ע"י avram;1926270:כי אתה מקשר לעמוד מחדש, תוריד את כל הקידומת ותשאיר רק את זה
PHP:<a href="#HtmpReportNum0004_L2">שער הרביעי - שער העזות</a>
print "$(function() { $('a[href*=#]:not([href=#])').click(function() { if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) { var target = $(this.hash); target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']'); if (target.length) { $('html,body').animate({ scrollTop: target.offset().top }, 1000); return false; } } });});";
נכתב ע"י 3 פינות;1926466:אני קצת ירחיב כי אני רואה שלא הובנתי, יש בתוך וורדפרס תפריט עיצוב-ערוך יש שמה את הקבצי תבנית, תבחר את "תבנית ראשית" (כמובן תוודא שאתה עורך את התבנית שבשימוש)
ותוסיף שמה את הקוד הזה:
PHP:print "$(function() { $('a[href*=#]:not([href=#])').click(function() { if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) { var target = $(this.hash); target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']'); if (target.length) { $('html,body').animate({ scrollTop: target.offset().top }, 1000); return false; } } });});";
(אני לא יודע למה אבל תמיד הקוד בתגובות שלי נהיה בשורה אחת)
זה מה שנקראנכתב ע"י נירוש;1926547:זה מה שנקרא style.css ?
נכתב ע"י 3 פינות;1926550:זה מה שנקרא
index.php
נכתב ע"י נירוש;1926664:מצאתי. פשוט חיפשתי בתבנית-בת
כעת מצאתי את התבנית אם, שם אכן יש קובץ אינדקס:
תבנית ראשית (index.php)
הוספתי את הקוד, אך ללא תוצאה. [הדבקתי אותו בסוף העמוד באינדקס. צריך להוסיף משהו בסוף??]
יש להוסיף משהו בפוסט עצמו?
<?php
/*קוד*/
?>
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים