כללי האם ישנה דרך להגדיל אמצע תמונה והצדדים יזוזו?

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה, ואני מעוניינת להגדיל את האמצע שלה - דהיינו להרחיב אותו לצדדים, אני יודעת שאפשר לחתוך ולבצע הגדלה והוזזה של צד ימין לימין ושמאל לשמאל.
השאלה שלי האם יש דרך קצרה יותר -
דהיינו שאבחר את השליש המרכזי ובקונטרול+T ארחיב אותו לצדדים, וממילא הצדדים יזוזו [- השליש הימני והשמאלי] מבלי שאצטרך לחתוך את התמונה?
אני מקווה שאני מספיק ברורה.

• הוסף לסימניות
כן ב edit
content aware scale
אין לי זמן להרחיב..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;1269564:
כן ב edit
content aware scale

תודה. זה אכן עבד, אך רק הצד השמאלי נותר על כנו, והמתיחה שמתחתי לצד ימין עלתה על השליש הימני...

אני מחפשת מצב שהאמצע יורחב, והצדדים ישארו צמודים אליו ולא יחתכו ולא ישתנו.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם הבנתי אותך נכון, את רוצה להגדיל את התמונה מהמרכז שלה?
אם כן יש את מקש אלט במקלדת + שיפט, יגדיל לך מנקודת האמצע והשיפט ישמור על הפורפורציה הנכונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1269578:
תודה. זה אכן עבד, אך רק הצד השמאלי נותר על כנו, והמתיחה שמתחתי לצד ימין עלתה על השליש הימני...

אני מחפשת מצב שהאמצע יורחב, והצדדים ישארו צמודים אליו ולא יחתכו ולא ישתנו.
ככה עושים אם רוצים שזה לא יפגע בתמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה