האם ישנה המרה משקלים לדולרים בקנייה בעלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
אני ממש חדש בתחום, ואני מאוד רוצה לקנות איזשהו פריט באתר.
כאשר אשים את הפרטי האשראי תהיה המרה אוטומטית משקלים (שבחשבון שלי) לדולרים?
תודה

• הוסף לסימניות
אם הכרטיס שלכם הוא בינלאומי (שם בעל הכרטיס כתוב באנגלית),
אז כל קניה בדולרים או כל מט"ח אחר מומרת לשקלים עם עמלת המרה, ויורדת מהחשבון בשקלים.

• הוסף לסימניות
אם הכרטיס שלכם הוא בינלאומי (שם בעל הכרטיס כתוב באנגלית),
אז כל קניה בדולרים או כל מט"ח אחר מומרת לשקלים עם עמלת המרה, ויורדת מהחשבון בשקלים.
מפתח דיסקונט כזה רגיל

• הוסף לסימניות
לא יודע מה זה רגיל, אם השם כתוב בעברית אז הכרטיס הוא מקומי בלבד ולא יעבוד בקניות באתרים או חנויות מחו"ל.

• הוסף לסימניות
אני שילמתי בכרטיס של כאל שהשם שלי כתוב בעברית,
אז פשוט תנסה לשלם ואם זה לא יעבור סימן שזה לא טוב

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות דרך האיביי, וזה מאוד נוח. הכל בעברית. ובשקלים. ויש שם את עלי אקספרס, ולפי בדיקה של כמה מוצרים שבדקתי, היה אותו המחיר, בין באיביי,בין באתר של עלי אקספרס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה