מחקה מדד עולמי באינפיניטי.היי,
האם ישנו מסלול מנייתי כשר נוסף, בקרנות השתלמות, חוץ מ-s&p500, עם אחוזי תשואה דומים?
יש אינדקס של מנורה
www.prog.co.il
מה ההכשר?מחקה מדד עולמי באינפיניטי.
תשואה כהלכה.מה ההכשר?
סתם שאלהתשואה כהלכה.
מי אני שימליץ על גדולים ממני.סתם שאלה
שאתה ממליץ כאן על השקעות עם הכשר זה או אחר, אתה בררת קודם על ההכשר ואתה חושב שהוא בסדר, או שאתה ממליץ על כל דבר שיש עליו הכשר כל שהוא גם בלי שבררת באופן אישי שהוא טוב?
כלומר, האם ההמלצה שלך היא גם על ההכשר?
אתה אומר את זה לאחר בירור?מי אני שימליץ על גדולים ממני.
ברור שזאת כשרות טובה.
מכיר היטב.אתה אומר את זה לאחר בירור?
או כי כך נראה לך? אתה יודע מי האנשים שנותנים את הכשרות?
מה רמת ההבנה שלהם בהלכה בכלל ובכלכלה בפרט?
מצטרף לשאלה אם אני ככבר מושקע בs&p500, ןרוצה משהו דומה אבל אחר בשביל ההשתלמות איזה אופציות יש?בקיצור, מסלול מנייתי פאסיבי כשר, עם תשואות טובות, וסטטיסטיקה ארוכת טווח, יש רק 2?
יש באינפיניטי מחקה מדד עולמי.מצטרף לשאלה אם אני ככבר מושקע בs&p500, ןרוצה משהו דומה אבל אחר בשביל ההשתלמות איזה אופציות יש?
בהשקעות פחות שיך כשרות טובה או לא בגלל שיותר קל להשגיחסתם שאלה
שאתה ממליץ כאן על השקעות עם הכשר זה או אחר, אתה בררת קודם על ההכשר ואתה חושב שהוא בסדר, או שאתה ממליץ על כל דבר שיש עליו הכשר כל שהוא גם בלי שבררת באופן אישי שהוא טוב?
כלומר, האם ההמלצה שלך היא גם על ההכשר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים