השקעות האם ישנו מסלול מנייתי כשר נוסף בקרנות השתלמות, חוץ מ-s&p500, עם אחוזי תשואה דומים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך נקרא המסלול מחקה מדד עולמי של אינפיניטי?
אני לא מוצא אותו..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מסלול מניות בחו"ל – נכסי המסלול יהיו חשופים למניות שנסחרות בחו"ל, בשיעור חשיפה שלא יפחת מ-75% ולא יעלה על 120% מנכסי המסלול. חשיפה לנכסים כאמור תושג באמצעות השקעה במישרין, בנגזרים, בתעודות סל, בקרנות נאמנות או בקרנות השקעה. יתרת הנכסים תושקע בכפוף להוראות הדין, ובכפוף לשיקול דעתה של ועדת ההשקעות.

זה המסלול המדובר?

• הוסף לסימניות
מסלול מניות בחו"ל – נכסי המסלול יהיו חשופים למניות שנסחרות בחו"ל, בשיעור חשיפה שלא יפחת מ-75% ולא יעלה על 120% מנכסי המסלול. חשיפה לנכסים כאמור תושג באמצעות השקעה במישרין, בנגזרים, בתעודות סל, בקרנות נאמנות או בקרנות השקעה. יתרת הנכסים תושקע בכפוף להוראות הדין, ובכפוף לשיקול דעתה של ועדת ההשקעות.

זה המסלול המדובר?
לא.
זה היה נכון בעבר, וכיום הוא כבר לא מחקה את המדד העולמי.
למסלול שמחקה את המדד העולמי קוראים "הלכה".

• הוסף לסימניות
כשאני פותח את הפרטים על מסלול הלכה זה מה שנותן לי..
לא מצליח לאתר את המסלול המדובר
כי זה מסלול חדש שלהם והאתר לא התעדכן עדיין.
זה המסלול -

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל אם בעוקבים/מחקים S&P500 התשואה בערך כפולה ממסלול הלכה, מה היתרון של מסלול הלכה?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל אם בעוקבים/מחקים S&P500 התשואה בערך כפולה ממסלול הלכה, מה היתרון של מסלול הלכה?
מסלול S&P 500 ממש לא מתאים לכל אחד!!
ולמי שבור בנושא הוא ודאי לא מתאים.
מסלול עוקב S&P 500 נחשב לבעל סיכון גבוה, כדי להשקיע בו חובה להבין את הסיכונים, ואז לראות אם זה מתאים לכם או שלא.

• הוסף לסימניות
מסלול S&P 500 ממש לא מתאים לכל אחד!!
ולמי שבור בנושא הוא ודאי לא מתאים.
מסלול עוקב S&P 500 נחשב לבעל סיכון גבוה, כדי להשקיע בו חובה להבין את הסיכונים, ואז לראות אם זה מתאים לכם או שלא.
תודה רבה.
אפשר קישור/הפניה איפה אני יכול להבין את זה ביתר פירוט?
חשבתי שבסך הכל אני בוחר מסלול. אני צריך גם לנהל אותו? לדעת מתי לצאת? לבחור חברות ספציפיות? פיזור? משהו כזה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה