האם יש אפשרות באפטר 5 להכיר בעצם תלת מימדי מיובא

• הוסף לסימניות
ב"ה

כשקניתי את הCS5 משום מה הייתי בטוחה שכמו שהפוטושופ המורחב יש לו פונקציות של 3D כן האפטר אפקט תומך בזה ולפחות כשמייבאים שכבה כזאת מפוטושופ הוא מכיר בו כעצם תלת מימדי אבל אחרי כן ראיתי שלכאו' לא כן הוא
ובכן שאלתי האם באמת אין שום אפשרות באפטר 5 להכיר בעצם תלת מימדי מיובא ?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות אפי' בCS4

ב"ה
להביא קובץ עם שכבות שהם 3D בפוטושופ והוא כדלהלן file\Import בוחרים את הקובץ ובצד השמאלי למטה Import As בוחרים Composition ואחרי כן מייבאים ושוב פעם ב Import Kind יהיה בחור Composition יש לשים לב שמסומן
הריבוע של live Photoshop 3d וכך לייבאו ואח"כ יש לפתוח את ה Composition שהוא בשם הקובץ ושם בשכבה עם הלבן והוא Layer 1 Controller כשהוא בחור הרי אפשר בו לעשות הכל כעצם 3D
(למדתי מזוגלובק וכדו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;497025:
ב"ה
להביא קובץ עם שכבות שהם 3D בפוטושופ והוא כדלהלן file\Import בוחרים את הקובץ ובצד השמאלי למטה Import As בוחרים Composition ואחרי כן מייבאים ושוב פעם ב Import Kind יהיה בחור Composition יש לשים לב שמסומן
הריבוע של live Photoshop 3d וכך לייבאו ואח"כ יש לפתוח את ה Composition שהוא בשם הקובץ ושם בשכבה עם הלבן והוא Layer 1 Controller כשהוא בחור הרי אפשר בו לעשות הכל כעצם 3D
(למדתי מזוגלובק וכדו')

ב"ה
הנה הדיון לפני יותר משנה !!!

• הוסף לסימניות
צודק לגמרי, חוסר תשומת לב שלי, מכיוון שדובר בו על ייבוא מפוטושופ, משהו שאני בדרך כלל כמעט לא מתעמק בו.

הוספה: כשקראתי את ההודעה כנראה חשבתי שמדובר על אובייקטים שנוצרים בפוטושופ ולא על מודלים מתוכנת תלת מימד 3DS, ולכן לא התבוננתי בזה.

• הוסף לסימניות
זה גילוי אדיר בכל קנה מידה, פתאום גם לנו האפטריסטים שתמיד הסתכלנו בעיניים כלות על התלתסטים, ולא היה לאל ידינו...
פתאום גם אנחנו יכולים לפזול לכיוון וגם להוציא תוצרים מדהימים במיוחד,
תודה לכם פרוגיסטים מקסימים, אין לנו מילים.:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות על;710366:
זה גילוי אדיר בכל קנה מידה, פתאום גם לנו האפטריסטים שתמיד הסתכלנו בעיניים כלות על התלתסטים, ולא היה לאל ידינו...
פתאום גם אנחנו יכולים לפזול לכיוון וגם להוציא תוצרים מדהימים במיוחד,
תודה לכם פרוגיסטים מקסימים, אין לנו מילים.:cool:

ב"ה
אני מקווה שאתם יודעים שפרסמנו זאת כבר יותר מלפני שנה
ותודה על התגובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;710468:
ב"ה
אני מקווה שאתם יודעים שפרסמנו זאת כבר יותר מלפני שנה
ותודה על התגובה

כן רק אז זה לא פורסם כהבאת קבצי תלת מימד (3DS) אלא כהבאת קבצי פוטושופ לאפטר, אפילו שזה בעצם אותו תהליך.

• הוסף לסימניות
אבל איפה אפשר לסובב את המודל רק בפוטושופ או גם באפטר?

• הוסף לסימניות
גם באפטר עצמו, וזה בעצם עיקר החידוש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;710474:
כן רק אז זה לא פורסם כהבאת קבצי תלת מימד (3DS) אלא כהבאת קבצי פוטושופ לאפטר, אפילו שזה בעצם אותו תהליך.

ב"ה
עיין בפורום תלת מימד
"אוביקט תלת מימד"שהוא גם באותם ימים
אני פשוט מצטער למה לא שמו לב
זה בסדר אף אחד לא צריך להתנצל
ד. דרליך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;710625:
ב"ה
עיין בפורום תלת מימד
"אוביקט תלת מימד"שהוא גם באותם ימים
אני פשוט מצטער למה לא שמו לב
זה בסדר אף אחד לא צריך להתנצל
ד. דרליך

כן כנראה שהיתה אי הבנה , אתה רואה שלא עלו על זה, בכ"א המחשב בקרוב. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה